Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaÉkonomiSalasa, 04 Juni 2013 00:10

Nganti Nasib Dana Triliunan di Liberty Reserve

Réa Nu Miharep Liberty Reserve Dibuka Deui

Ku Lia R
SN
Liberty Reserve ditutup ku pamarentah AS [Potret: net]

(SundaNews) Forum anu ngaranna Net-Marketer Forums ngumumkeun yén  Liberty Reseve (LR) bakal dibuka deui ti mimiti 1 juni 2013. Administrator sacara terang-terangan ngajamin kasohéhan éta warta, kalayan  nulis “Its a confirmed news” anu nuduhkeun caritaanna bisa dipertanggungjawabkeun. Puguh baé réa anu bungah, ku lantaran  réa nu mibanda  account LR  kalayan duitna tacan kaburu ditarik. Komo deui dina éta warta ditétélakeun yén anu boga account di LR teu kudu ngarasa hariwang. Duit nasabah LR dijamin aman jeung moal ngurangan.

Hanjakalna, nepi ka warta ieu diturunkeun,  laman resmi Liberty Reserve (LR) tacan bisa diaksés. Saméméhna, operator perbankan nasional di AS ngambeu aya dugaan  kagiatan pencucian uang. Dikira-kira, aya USD 6 miliar atawa  Rp 58,2 triliun duit anu  muter dina aktivitas ilegal ngaliwatan Liberty Reserve. Malah, pamaréntah  AS lain baé nutup  situs Liberty Reserve (LR), da puguh  pendirina ogé, LR, Arthur Budovsky, milu dicerek.

Budovsky dicerek di Spanyol, sarta dicerek ogé salahsaurang  warga nagara Rusia di Kosta Rika kalayan alesan anu sarupa.

Budovsky téh  warga nagara Kosta Rika naturalisasi. Saméméhna Budovsky  mangrupa warga nagara Amerika Serikat. Sanggeus ganti kawarganagaraan, Budovsky ngadegkeun Liberty Reserve (LR) minangka salahsahiji  jasa penyalur duit sacara online. Kosta Rika dipilih ku Budovsky, lantaran henteu mibanda aturan anu ketat ngeunaan  layanan transaksi keuangan sacara online.

Ku kituna, LR dijadikeun média  pikeun ngayakeun transaksi keuangan ilegal, kaasup  pencucian uang tina ladang barang-barang haram. Sing saha baé anu daftar LR, henteu perlu nunjukeun identitas resmin. Sanajan maké ngaran samaran ogé, bisa diverifikasi.

Di sagédéngeun ti kagiatan usaha haram, sabenerna réa anu ngamanfaatkeun LR sacara legal. Urang Indonésia réa anu boga acount di LR, minangka tempat nukeurkeun duit dolar, kalayan diantarana aya anu keur usaha trading online. Ku kituna, basa LR ditutup, réa trader anu ngagoak ku lantaran nyimpen duit di LR, ladang tina trading online.

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...