Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaAtikanJumaah, 24 Méi 2013 18:11

Murid SMA, SMK, jeung MA di Kabupatén Bandung Lulus UN Kabéh

Ku Amra Iska
SN
Ilustrasi pesta lulus UN nu enggeus-enggeus. [Potret: Istimewa.]

(SundaNews, Bandung) Sanggeus ngaliwatan Ujian Nasional (UN), bari jeung réa nu geumpeur gé, barudak SMA jeung nu satingkatna kiwari kari nyanghareupan hasilna. Upamana di Kabupatén Bandung. Numutkeun katerangan kapala Dinas Pendidikan jeung Kabudayaan di éta daérah, sakabéh murid SMA, SMK, jeung SMA ralulus ujian kabéh.

“Alahamdulillah, taun ieu sadayana lulus. Saratus persén. Taun kamari mah mung 99,9 persén. Ieu téh minangka raéhan préstasi atikan di Kabupatén Bandung. Ku kituna, sim kuring ngahaturkeun réwu nuhun ka sakumna pihak nu parantos ngarojong kana kalancaran lumangsungna UN, dugi ka sadayana tiasa lulus,” cék Juhana, Jumaah (24/5/2013).

Patali jeung pangumuman kalulusan, cék Juhana, bisa ngaliwatan dua cara. Kahiji ku cara langsung diumumkeun di sakola, kadua ku cara sakola ngirimkeun surat ka imah-imah murid sakolana sewing-séwangan.

Dumasar kana hasil UN nu nyugemakeun, Juhana miharep sangkan barudak heunteu poho di temah wadi. Pama téa rék sukuran, poma tong ku cara saperti pawéy motor, curat-corét seragem, jeung cara teu uni liana. “Langkung saé pami sukuran téh ku cara bakti sosial,” cénah.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...