Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangRebo, 15 Méi 2013 18:22

Demi Titél Jawara, Persib Tetep Rék Ati-Ati Nyanghareupan Persepam

Ku Amra Iska
SN
Djanur keur meuseuh kamampuh pamaenna. [Potret: jabar.tribunnews.com]

 

(SundaNews, Bandung) Persib Bandung rék nyanghareupan deui Persepam Madura United. Pertandingan nu baris lumangsung poé Minggu (19/5/2013) pasosoré téh digelar di Stadion Si Jalak Harupat. Saméméhna, dina ieu musim, Persib jeung Persepam geus adu hareupan dua kali tur duanana Persib aya dina kaunggulan.

Nu kahiji, Persib ngalawan Persepam basa ngalakonan babak grup Inter Island Cap (IIC) 2012. Di Stadion Siliwangi Persib unggul 3-0. Nu kadua kalina patepung di liga. Najan jadi tamu, Persib tetep mampuh ngékéak Persepam di kandangna 1-3.

Najan cék itung-itungan mah kamampuh Persib téh jauh saluhureun Persepam, tapi pamaén Persib ulah waka jamuga. Komo deui nepi ka nganggap héngkér lawan mah. Kitu kapan méngbal mah, jiga Manchester City vs Wigan Athletic dina final piala FA. Bet nu teu disangka-sangka téh Wigan mampuh ngéléhkeun lawan nu sakitu pinuh ku pamaén marahal.

“Tangtos pamaén tos diomat-omatan supados teu nyapirakeun lawan. Kalakumaha gé Persib merih kaunggulan demi ngajagi harepan ngahontal titél jawara liga,” cék palatih Persib nu loma kacaluk Djanur. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...