Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangSaptu, 11 Méi 2013 13:46

Persib Siap Tempur Ngalawan Persela Lamongan Poé Isukan

Persib Dipiharep Naék ka Peringkat Dua

Ku Maruta Bayu
SN
Bobotoh Persib Bandung [Potret: republika.co.id ]

(SundaNews, Bandung) Tatahar nyanghareupan laga kandang kontra Persela Lamongan di Stadion Si Jalak Harupat, Soréang, Kabupaten Bandung, Ahad (12/5/2013), bobotoh miharep sangkan  Persib Bandung bisa ngamaksimalkeun éta kasempetan pikeun naék ka posisi 2 klasemén  ISL.

Kiwari  Persib nempatan posisi ka-4 kalayan ngantongan  34 poin. Di posisi ka-3 ditempatan ku  Sriwijaya FC, kalayan mibanda 35 poin, sarta posisi ka-2 ditempatan ku Arema Indonesia kalayan mibanda 35 poin. Demi posisi puncak nepi ka kiwari masih kénéh diraéh ku Persipura kalayan mibanda 41 poin.

Kaunggulan dina laga kandang di leg kadua ISL kawilang penting pikeun nganteurkeun harepan  Persib jeung bobotoh ngahontal juara di musim 2013. Upama Persib unggul ngalawan Persela, sarta Arema Indonesia jeung Sriwijaya éléh atawa seri, mangka Persib bakal langsung naék ka posisi ka-2 handapeun Persipura.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...