Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaÉkonomiSaptu, 11 Méi 2013 13:12

Gratis 120 menit Nelepon, 120 SMS, jeung 12MB Internet

Terobosan Anyar Indosat, Nyugemakeun Pelanggan

Ku Maruta Bayu
SN
Indosat medalkeun terobosan anyar [Potret: Indosat]

(SundaNews, Bandung) Mimiti  6 Mei nepi ka 30 Juni 2013 nu baris datang, Indosat medalkeun program anyar pikeun nyugemakeun para pelanggan pra bayar. Ukur ngeusi ulang voucher Rp 12Ribu, Indosat méré rupaning  kauntungan pikeun pelanggan. Diantarana  GRATIS Nelpon 120 menit, 120 SMS ka nu sarua Indosat, GRATIS 12MB Internétan pikeun pelanggan prabayar Indosat

Pikeun meunang éta rupaning kauntungan, pelanggan henteu perelu régisrasi. Cukup ku ngeusi ulang voucher éléktronik Rp12Ribu anu bisa dipaluruh di sakur outlet atawa galeri Indosat. Pikeun ngecék bonus (nelpon,SMS, jeung internetan) bisa ku cara mencét *555*3#.

”Pulsa Eusi Ulang Voucher Elektronik Nominal Rp 12Ribu, pikeun leuwih ngagampilkeun pelanggan dina komunikasi tur méré alternatif pilihan eusi ulang anu luyu jeung bubutuh. Indosat ogé nyiapkeun Jaringan Internet ku Indosat Super WiFi anu baris ngarojong sakur mobilitas pelanggan kalayan gancangna nepi ka 20 Mbps, panggancangna  diantara sakur Operator. Indosat miharep sangkan ieu program gedé mangpaatna pikeun pelanggan,’ kitu ceuk Rahmawati, Manager Marketing, VAS & Community Area Jawa Barat, PT Indosat.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...