Bagikeun ka Lapak Facebook

CarangkaEuleuh-EuleuhSaptu, 11 Méi 2013 12:51

Tukang Martabak Murah Meriah Digerebeg

Ku Dikdik Mulyadi
SN
Pulisi ngagerebeg deui sayang téroris [Potret: Dikdik]

(SundaNews, Bandung) Dagang martabak kawilang murah, teu parok jeung harga nu ilahar. Lain mahal teuing, tapi ieu mah murah teuing. Kilang kitu, lain alatan daganganna murah pangna nu dagangna ditéwak ku pulisi. Tapi alatan anu dagangna dicuriga téroris. Polisi sarta tim gegana polda Jabar ngagarebeg deui tempat anu dicuriga jadi sayang teroris (10/05/2013). Kajadian anu lumangsung di jalan Sindangsari Cimahi Selatan ieu, mangrupa hasil tina pengembangan kajadian teroris di Marga Asih, Cimahi sababaraha poé katukang.

Pulisi sarta patugas gegana ngepung hiji kontrakan ruko. Garis pulisi dipasang sangkan warga teu ngadeukeutan. Ieu kajadian antukna ngamacetkeun jalan, jaba  meneran waktu arindit gawé. Nurutkeun warga, jalma anu dicuriga jaringan téroris téh sapopoéna dagang martabak. Tapi kawilang ahéng, da martabak anu sepesial téh dijualna ngan Rp 10 rébu. Pulisi ngamankeun barang-barang anu dianggap bisa ngabahayakeun sarta bisa jadi bukti keur kahareupna ti ieu ruko.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...