Bagikeun ka Lapak Facebook

CarangkaEuleuh-EuleuhRebo, 27 Maret 2013 20:46

Béngkél Jalanan jeung Béngkél Resmi Narulungan Nu Mogok Kacaahan

Ku Maruta Bayu
SN
Ngaluarkeun cai tina knalpot motor [Potret: Maruta Bayu]

(SundaNews, Bandung) Lantaran Jalan Raya Dayeuhkolot kakeueum caah, kandaraan anu maksa ngaliwat mah  réa nu marogok. Pangpangna motor. Kitu anu kaimeutan ku SundaNews di Jalan Raya Dayeuhkolot, Kabupatén Bandung (27/3/2013).

Saban aya motor nu mogok, sanggeus ngaliwatan jalan anu nguyumbang caah, sawatara warga réréoongan narulungan. Aya nu ngadorong. Aya anu mangnangtungkeun motor sangkan caina bijil tina knalpot. Aya ogé anu mangmeresihankeun busi. Kituna téh mémang niatna rék nulungan, sabab henteu kaciri ditarip. Mémang aya nu méré duit, tapi saridona baé. Malah anu teu méré duit ogé teu dikukumaha.

Kaasup di béngkél resmi, réa motor anu ngantri jadi pasén ku lantaran kakeueum cai. Dina kaayaan réa order, para montir jeung nu boga béngkél henteu kaciri ngamangpaatkeun situasi. Sabab, tarip ngahadéan motor masih kaitung wajar.

“Abdi mah  20 rébueun. Mirah sakitu mah, da motor téh dibongkar, diberesihan… Étang-étang nyérvis baé,” kitu ceuk DH (33), sanggeus réngsé ngoméan motor di béngkél, anu perenahna gédéngeun Rumahsakit Bina Séhat, Dayeuhkolot, Bandung. Nepi ka warta ieu diturunkeun, caah di Dayeuhkolot tacan saat.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...