Bagikeun ka Lapak Facebook

CarangkaEuleuh-EuleuhSenén, 25 Maret 2013 04:28

Lalajo Koméntar Timas VS Arab Saudi

Ku Bah Enyus
SN
Timnas Indonesia VS Arab Saudi [Potret: bola.viva.co.id]

Ari lalajo méngbalna mah biasa-biasa baé. Kitu-kitu kénéh. Saramé-raména ogé anu marebutkeun bal sasiki. Anu leuwih seru mah justru lalajo (macaan) koméntar dina jejaring sosial Facebook. Sajeroning lumangsungna pertandingan Timnas Indonesia ngalawan Arab Saudi di Gelora Bung Karno, Jakarta, Saptu (23/3/2013), rupaning status dijieun ku nu lalajo.

Tangtu baé status dina Facebook anu ditarulis téh ditulisna bari lalajo. Ngan rada hésé neguh tempat lalajona mah. Nu jelas antara tilu wé, lalajo dina tivi, langsung di Stadion Gelora Bung Karno, jeung ngadéngékeun tina radio. Dina radio ogé enas-enasna mah lalajo, sanajan ukur ngadéngékeun sorana. Sabab, sajeroning ceulina rancung kana radio, ari imajinasina mah pasti maén. Nyawang kumaha surubat-serebetna para pamaén.

Engké deui mah lamun Timnas maén, asa hadé mun ngayakeun lomba nyieun status ngoméntaran méngbal. Pikeun tinimbanganna mah, pék baé bandungan status-status di handap ieu, anu leuwih ramé batan méngbalna sorangan:

Nazarudin Azhar Améh meunang mah si Yahya Sulaéman tah gancang naturalisasi, meungpeung maén karek 60 menit..

Raden Syarif Leuleus, ngulapes weh éléh.2-1....pamaén Arabna turunan Badewi harideung, urang Arab nu bodas mah teu resep kana bola, sigana resepna ka TKW Indonesia

Mang Obe Punten nu nongton méngbal di bumi, dilarang keras membawa minuman dalam botol,senjata api dan tajam. Jadilah penonton yang santun dan beradab, jangan terpancing apalagi saling lempar botol. Sing nyaah kana tipi na, okey, hidup persib…!

Belans Leadiess Wasitna siga boyband suju nyah huahahahaha....

Nief Han Nief Salah satu penyebab kekalahan timnas malam ini, bukan hanya karena kurangnya persiapan... tapi semua pemain bingung, galau dan dilema, antara membela tanah air atau membela tanah suci...

Lugiena Dea Katingali Roy Suryo gereget binarung ambek, bari pok, "Mun menit 89 éléh kénéh, ku aing mah mending di-Ctrl+Alt+Del!"

Aang Mujib Suku kekejet ningali timnas garuda keur diadu jeung timnas onta, ari ontana jarangkung mah garuda ge hese macokna

Dhipa Galuh Purba Moal kuat ngalawan Arab mah... Sok wé barandungan nyaritana. Sakecap-sakecapna téh teu weléh ngado'a...

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...