Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangSalasa, 12 Fébruari 2013 06:37

Rék Mantuan Pérsib Ngaraéh Gelar Juara

Sérgio van Dijk Geus Jadi WNI Gabung jeung Pérsib Bandung

Ku Amra Iska
SN
Sérgio van Dijk maké nomer 10 di Pérsib Bandung. [Potret: sport.detik.com]

(SundaNews, Bandung) Sanggeus mulan malén tarik-ulur perkara kontrak, ahirna Sérgio van Dijk tulus ka Pérsib Bandung. Pihak ménejemén kalayan resmi ngabéwarakeun ieu hal di Graha Pérsib Bandung, Jl. Sulanjana, Senén (11/2/2013). Dina poéan nu sarua, Sérgio geus ngedalkeun sumpah minangka warga negara Indonésia (WNI) deuih.

Numutkeun katerangan Komisaris PT Persib Bandung Bermartabat (PBB), Kuswara S Taryono, kontrak Sérgio langsung keur dua tauneun. Anapon haregana, Kuswara teu kungsi betus. “Pikeun ngajaga kaayaan supados tetep tengtrem,” cénah.

Sabab geus jadi harepan sakumna nu micinta Pérsib, atuh dina tulusna ngontrak Sérgio téh mutuh matak ngagumbirakeun. “Du’akeun baé supados maénna saé. Sanés mung saé di kandang, tapi di tandang deuih,” cék Kuswara deui.

Ari Sérgio, matak keukeuh milih Pérsib gé sabab geus teu kuat hayang mantuan ngaraéh gelar juara liga Indonésia. “Sim Kuring bakal bajoang geusan mantosan Pérsib janten juara. Kalayan pamaén-pamaén kelas hiji nu aya di dieu, Sim Kuring yakin Pérsib tiasa janten juara," cénah.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...