Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaAtikanSenén, 04 Fébruari 2013 03:44

Acara Poé Kahiji di Pesta Buku Bandung 2013

Ngawangkong Dunya Nulis jeung Dr. Dede Mulkan

Ku Maruta Bayu
SN
Ngobrol jeung Dr. Dede Mulkan di Landmark, Braga [Potret: Istimewa]

(SundaNews, Bandung) Sakumaha sasarina, dina saban acara Pesta Buku Bandung 2013 salawasna diayakeun acara diskusi. Dina Pesta Buku Bandung 2013, poé kahiji bakal midangkeun acara “Ngobrol jeung Penulis” di panggung utama Pesta Buku Bandung 2013,  Landmark Convention Hall, Jl. Braga 129 Bandung, Rebo (13/2/2013), jam 16.00 nepi ka 17.30 WIB.

Anu bakal jadi panyaturna nyaéta Dr. Dede Mulkan, penulis buku “Pengantar Ilmu Jurnalistik”. Demi jejer obrolanna nyaéta “Betapa Énaknya Jadi Penulis”. Ieu acara diskusi dibuka pikeun umum. Saha baé bisa miluan ieu diskusi kalayan henteu dipénta tikét.

Sakur pengunjung bisa asup ka aréa paméran katut lalajo sakur acara sapanjang paméran, kalayan henteu kudu mayar. Acara Pesta Buku Bandung 2013 bakal lumangsung ti tanggal 13 nepi ka 19 Fébruari 2013, di Landmark Convention Hall, Jl. Braga 129 Bandung.


Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...