Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangAhad, 03 Fébruari 2013 04:35

Ditahan Imbang 1-1 ku PSPS

Tilu Kali Maén di Kandang, Pelita Bandung Raya Ukur Ditahan Imbang

Ku Maruta Bayu
SN
Pelita Bandung Raya, tilu kali maen hasilna imbang [Potret: duniasoccer.com ]

(SundaNews) Pelita Bandung Raya (PBR) kudu sugema ukur meunang angka 1, ku lantaran maén imbang ngalawan PSPS Pekan Baru (2/2/2013). PBR anu dina 2 laga kandang saméméhna ukur imbang, tacan bisa ngarobah nasibna. Skor Ahir PBR vs PSPS 1-1.

Anu matak hanjelu, tim  PSPS leuwih tiheula unggul menit ka 71, sabada Kanoute ngajebloskeun bal kana gawang PBR. Pikeun ngudag skor nu tinggaleun, PBR ngasupkeun  pamaén Nemanja Obric, ngaganti M Arsyad. Hasilna,  PBR bisa ngagolkeun  menit ka 87.  Mijo Dadic bisa nyépak bal sanggeus dioper ku umpan Gaston, kalayan suksés ngajebol gawang PSPS. Nepi ka  ahir babak kadua,  skor teu kungsi robah deui, PBR vs PSPS 1-1.


Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...