Bagikeun ka Lapak Facebook

CarangkaEuleuh-EuleuhSalasa, 29 Januari 2013 06:44

Lalakon di Satukangeun Wanda Hamidah Nyampak di Imah Rafi Ahmad

Ku Hadi Seto
SN
Wanda Hamidah [Potret: Jakarta Globe]

(SundaNews, Jakarta) Kacerekna Wanda Hamidah ku Badan Narkotika Nasional (BNN) mangsa pésta narkoba ninggalkeun rupaning pananya. Mangsa imah Rafi digerebeg, Wanda nyampak di didinya, écésna di Jalan Gunung Balang, No 16 RT 09 RW 04, Kelurahan Karang Tengah, Kecamatan Lebak Bulus, Jakarta Selatan, Ahad (27/1). Najan hasil pamariksaan Wanda disebutkeun négatif tina narkoba, tapi puguh baé pasualanna henteu cukup bisa diréngsékeun kitu baé.

Mémang sabada  tés urine di BNN, Raffi, Wanda Hamidah, Zaskia Sungkar, Irwansyah, négatif ngagunakeun narkoba. Tapi apan ti lokasi kajadian, BNN ngamankeun barang bukti mangrupa dua linting daun ganja jeung 14 butir ékstasi. Warta anu sumebar kalah réa nu nyorot hubungan antara Raffi jeung Wanda. Sababaraha média nyebutkeun ypn Raffi keur meujeuhna ngadeukeutan Wanda. Padahal dina enyana ogé, naon masalahna? Duanana statusna lalagasan. Taya nu salah lamun Raffi resep ka Wanda, da puguh Wanda geus pepegatan jeung Cyril Roul, manten salakina.

Aya deui anu nétélakeun yén Wanda dijebak. Tangtu ieu mah patalina jeung karir Wanda salaku anggota DPR ti PAN. Tapi, naon kapentinganna ngajebak Wanda? Jadi, anu kudu leuwih daria ditalungtik mah taya lian patalina Wanda jeung barang bukti narkoba. Pang kitu, Wanda mangrupa wakil rayat. Komo deui Wanda dipikawanoh salaku aktivis anu miduli dunya atikan jeung anti kana obat-obat terlarang. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...