Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaÉkonomiSalasa, 22 Januari 2013 20:33

Ati-Ati Bisi Aya Baso jeung Sosis Daging Babi

Ku Amra Iska
SN
Kahadé baso daging babi. [Potret: megapolitan.kompas.com]

(SundaNews, Bandung) Geus dua poé padagang daging sapi di Jawa Barat teu jualan. Malah aya kamungkinan poé Rebo gé moal jarualan deui. Gara-garana mah duméh haregana nu teu tangtu. Utamana mah pédah mahal nepi ka Rp. 90.000,- sakilo. Sabab di pasar taya daging sapi, mangka ati-ati bisi aya baso atawa sosis nu maké daging babi. Ieu pépéling ditepikeun ku Sékjén Asosiasi Pengusaha Daging dan Sapi Potong Indonesia (Apdasi) Jawa Barat, Yayat Sumirat.

Cék Yayat, saengana mah di Jawa Barat can kungsi kawénéhan nu nyieun baso jeung sosis dicampuran ku daging babi. Béda deui jeung di Jakarta. Najan kitu, kapan didagangkeunana mah sumebar ka mana-mana, kaasup ka Jawa Barat. “Ku kituna tetep kedah ati-ati,” cék Yayat sabada nepungan Komisi B DPRD Jawa Barat di Jl. Dipenogoro, Bandung.

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (1)

raihana fajrun

alus pisan enggg.........

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...