Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaÉkonomiSalasa, 22 Januari 2013 20:11

Komisi B DPRD Jawa Barat Rék Sidak ka Pasar Tradisional

Paménta Teu Ditedunan, Apdasi Rék Ningker DPR RI

Ku Amra Iska
SN
Ketua Apdasi Jawa Barat, Dadang Iskandar, keur mariksa daging sapi. [Potret: inilah.com]

(SundaNews, Bandung) Sabada nepungan Komisi B DPRD Jawa Barat di kantorna, Asosiasi Pengusaha Daging dan Sapi Potong Indonesia (Apdasi) Jawa Barat negeskeun; yén lamun nepi ka poé Rebo (23/1/2013) paméntana teu digugu, moal asa-asa deui rék ningker gedong DPR RI di Jakarta. Apdasi rék mawa mangrébu-rébu urang pasukan. Anapon waktuna rék nungguan nepi ka raatna banjir di Jakarta.

“Kami bakal ka Jakarta. Di ditu teras gabung sareng padagang daging sapi ti Banten sareng Jakarta nu jumlahna dua rébu urang,” cék Sékjén Apdasi Jawa Barat, Yayat Sumirat.

Nu matak ngahudang amarah rayat téh nyaéta harega daging nu teu jinek. Geus dua minggu lilana harega daging sakilona nepi ka Rp. 90.000,-. Malah aya kénéh kamungkinan terus undak nepi ka Rp. 100.000,-. Padahal kailaharanana mah harega daging sapi téh ngan Rp. 70.000,-, perkilo.

Sedengkeun nu ditepunganana, nyatana Komisi B DPRD Jawa Barat nétélakeun, yén rék sagancangna nepungan DPR RI pikeun nepikeun paménta Apdasi. “Pami téa mah teu kabujeng ka DPR RI, dinten Juma’ah ping 25 kami badé ngayakeun sidak ka pasar-pasar tradisional,” cék Ketua Komisi B DPRD Jawa Barat, Sélly Andriany Gantina.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...