Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangSalasa, 22 Januari 2013 03:01

Jadwal Pertandingan Persib Bandung di ISL 2013

Ku Maruta Bayu
SN
Persib Bandung di ISL [Potret: Istimewa]

(SundaNews) Di handap ieu mangrupa jadwal pertandingan Persib Bandung dina Indonesia Super League 2013. Puguh baé sawaktu-waktu ieu jadwal téh bisa baé robah.

 

JIRANGAN I

 

13 Jan 2013 PERSIB vs Persipura (1-1)

17 Jan 2013 PERSIB vs Persiwa (4-2)

 

31 Jan 2013 Persiram vs PERSIB

04 Feb 2013 Persidafon vs PERSIB

 

09 Feb 2013 PERSIB vs Persiba

13 Feb 2013 PERSIB vs Barito Putra

 

17 Feb 2013 Persisam vs PERSIB

21 Feb 2013 Mitra Kukar vs PERSIB

 

27 Feb 2013 PERSIB vs PSPS

03 Mar 2013 PERSIB vs Persija

 

09 Mar 2013 Sriwijaya FC vs PERSIB

13 Mar 2013 Pelita Bdg Raya vs PERSIB

 

16 Mar 2013 PERSIB vs Arema

23 Mar 2013 PERSIB vs Gresik United

28 Mar 2013 PERSIB vs Persita

 

14 Apr 2013 Persela vs PERSIB

21 Apr 2013 Persepam vs PERSIB

 

JIRANGAN II

 

05 Mei 2013 PERSIB vs Persela

12 Mei 2013 PERSIB vs Persepam

 

18 Mei 2013 Persita vs PERSIB

25 Mei 2013 Arema vs PERSIB

29 Mei 2013 Gresik United vs PERSIB

 

04 Jun 2013 PERSIB vs Pelita Bdg Raya

08 Jun 2013 PERSIB vs Sriwijaya FC

 

15 Jun 2013 Persija vs PERSIB

18 Jun 2013 PSPS vs PERSIB

 

23 Jun 2013 PERSIB vs Persisam

29 Jun 2013 PERSIB vs Mitra Kukar

 

26 Jul 2013 Barito Putra vs PERSIB

30 Jul 2013 Persiba vs PERSIB

 

20 Agu 2013 PERSIB vs Persidafon

24 Agu 2013 PERSIB vs Persiram

 

03 Sep 2013 Persipura vs PERSIB

07 Sep 2013 Persiwa vs PERSIB 

 

 


Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...