Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangSalasa, 08 Januari 2013 17:21

Angen-Angen Ahmad Héryawan

Pérsib Ngalawan MU jeung Réal Madrid di Stadion Gedébagé

Ku Amra Iska
SN
Skuat Pérsib Bandung 2012-2013. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Maké hélem bodas, Gupernur Jawa Barat Ahmad Héryawan ngontrol Stadion Pérsib nu keur diwangun di Gedébagé. Poé Salasa (8/1/2013), kira pukul 11.15 isuk-isuk Héryawan geus cunduk. Nu mimiti dipigawéna téh ngadéngékeun katerangan panangkes pangwangunan stadion. Ieu lumangsung di salah sahiji rohangan nu aya di luareun stadion. Geus kitu mah kakara asup ka stadion utama, katingalina rinéh naker.

Sanggeus muterkeun paneuteup ka sakuriling lapang, Héryawan nuju ka tribun tebéh kulon, nu disebut VIP téa. Terus nyobaan diuk luhureun korsi rupa biru. Ku nu marenganana, Héryawan dipénta sangkan nangtung luhureun éta korsi. Lain naon-naon, pikeun mastikeun kakuatanana wungkul. Atuh nangtungna gé teu pati lila.

“Sok sanaos tos pasti korsina kiat, teu kéngin lami teuing tatih luhureun korsi stadion lah. Éta téh conto nu teu saé,” cék Héryawan.

Hareupeun sawatara bobotoh nu marenganana salila di Stadion, Héryawan ngedalkeun angen-angenna nu geus lila kasidem. Horéng manéhna boga impian: hiji waktu mah, mun Stadion geus réngsé, hayang nongton Pérsib tanding jeung salah sahiji kleup maénbal mancanagara. Sual kleup mana nu pilawaneunana, aya dua ngaran nu kasebut. “Manchester United (MU) sareng Réal Madrid,” cénah.

Cék anggapanana, boh MU boh Réal Madrid sarua minangka kleup raksasa di dunya. Ti mimiti kamampuh finansial, jumlah bobotoh, nepi ka pamaén hadé aya di dinya. Nu pangpentingna mah duméh dua kleup nu disebutkeun téh wawakil ti nagara-nagara nu kamampuh maénbalna punjul ti nu lian.

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (1)

R. Yogi Yulyanto

Dupina parantos cunduk waktu ninggang mangsana rahayat Jawa Barat miboga impenan gumede, sangkan Persib gede, apan ceuk beja kacida ahengna Stadion Gedebage. Hampura ka kancah mitra "Persib" Amang mung tiasa dorong pangdu'a, mugia laksana kalayan berkah. Amin.

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...