Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangKemis, 03 Januari 2013 10:15

Farhan: Mun Hayang Pérsib Balik Deui, PSSI Sing Écés!

Ku Galeuh Pakuan
SN
Direktur Marketing PT PBB, Muhammad Farhan [Potret: Lokapala]

(SundaNews, Sumedang) Pérsib Bandung ngajukeun tilu patanyaan ka PSSI patali jeung liga nu baris diiluan. Kahiji, kleup mana baé nu jadi pamilon dina liga nu baris digelar ku PSSI? Kadua, média (TV) naon nu bakal nyiarkeunana? Katilu, mana kapastian jadwalna? Ieu patanyaan diajukeun sabada Tim Maung Bandung nampa surat kondirmasi pendaftaran ulang kana liga nu dialpukahan ku PSSI.

“Tilu tanjakan éta téh boga pangaruh gedé pikeun Pérsib minangka kleup badag. Mun éta nu tilu hal téa dicumponan ku PSSI, Pérsib baris balik deui ka PSSI,” kitu pamadegan Diréktur Marketing dan Keuangan PT Pérsib Bandung, Muhammad Farhan, ka wartawan, Rebo (3/1/2013).

Lian ti éta, Farhan tumanya ka PSSI deuih, nyaéta patali jeung status hukuman nu ditibankeun ka Pérsib Bandung ku komite Disiplin PSSI. Ceuk Farhan, éta status hukuman kudu dijéntrékeun kalayan écés heula. “Lamun Pérsib biluk ka PSSI deui, éta sanksi baris dicabut atawa moal? Tong nepi ka Pérsib geus asup, ari pék téh sanksina téh aya kénéh,” tandesna.

Nu dipikasieun ku Farhan, bisi PSSI nempatkeun Persib minangka kleup nu kudu naratas deui ti Divisi Utama. “Mun kitu pan geus ngarugikeun Pérsib. Sékjén PSSI, ngan ngomong pék daftar heula. Tapi pikeun Pérsib mah ké heulaanan, tetep kudu aya katerangan anu jéntré titis-tulisna kalayan resmi,” pokna deui.

Numutkeun Farhan, enas-enasna mah salila ieu téh Pérsib can kungsi ninggalkeun PSSI, najan ayeuna Persib aub KPSI gé. “Boh Pérsib boh tim séjénna, teu aya nu ka luar ti PSSI. Tim-tim maénbal di Indonésia téh hayang maén di kompetisi nu resmi diaku ku FIFA,” cenah.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...