Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaAtikanRebo, 19 Désémber 2012 21:36

Pekan Lomba Siswa SMK sa-Cianjur Lumangsung Tilu Poé

Ku Ilham Nurwansah
SN
Acara bubuka Pekan Lomba Siswa SMK sa-Kabupatén Cianjur. [Potret: Ilham Nurwansah]

(SundaNews, Cianjur) Di sagédéngen acara KONI Kabupatén Cianjur nu ngagelar acara Porkab, SMK sa-Kabupatén Cianjur gé ngalumangsungkeun kagiatan Pekan Lomba Siswa. Lilana tilu poéeun. Nyaéta ti tanggal 19 nepi ka tanggal 21 Désémber 2012.

Acara Pekan Lomba Siswa SMK téh dipanitiaan ku Musyawarah Kerja Kepala Sekolah (MKKS SMK) kabupatén Cianjur. Ieu gé sarua acara mandeuh nu dilaksanakeun unggal taun. Udaganana pikeun milih murid SMK pinunjul pikeun diilukeun kana lomba di tingkat nu leuwih luhur, tingkat Provinsi.

“Ieu kagiatan lumangsung kalayan tujuan milihan siswa SMK nu pangpunjulna. Engkéna bakal janten utusan ti Kabupatén Cianjur kana lomba di tingkat Provinsi. Di sagédéngeun éta, ieu acara téh étang-étang silaturrahim sareng pada-pada sakola kajuruan sa-Kabupatén Cianjur deuih,” cék Héri Siswanti ka SundaNews. Héri téh minangka koordinator panangkes ieu acara.

Di antara nu dilombakeun téh nyaéta widang basa kayaning basa Inggris, basa Indonésia, jeung basa Jepang; widang Sains; jeung widang Olah Raga. Supaya pamilon lomba teu bosen, panitia nyadiakeun pintonan kasenian ti unggal sakola. Upamana pagelaran band, tari, jeung musik buhun Sunda di panggung utama.

Pikeun patempateunana, ieu kagiatan sumebar di sababaraha sakola. Nyaéta di SMKN 1 Cianjur, SMK 2 Cilaku, SMK Taruna Bakti, jeung SMKN 1 Bojongpicung.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...