Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangJumaah, 14 Désémber 2012 15:00

18 Urang Pamaén Pérsib Siap Tandang di Sémifinal IIC

Ku Amra Iska
SN
Skuat Pérsib Bandung siap tandang di Stadion Manahan Solo. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Gelaran sémifinal Inter Island Cup (IIC) kari dua poé deui. Jawara grup Polo Jawa, nyatana Pérsib Bandung, baris adu hareupan jeung Pérsisam Samarinda. Poé Minggu (16/12/2012) duanana rék ngadu kakuatan di Stadion Manahan Solo.

Sakumaha dibéwarakeun dina situs resmi Pérsib, palatih teu mawa sakabéh pamaénna ka Solo. “Tina 22 urang pamaén Pérsib Bandung, ngan 18 urang nu dibawa,” cék Djadjang Nurdjaman. Sabab saméméh tanding pamaén butuh latihan jeung reureuh, skuat Pérsib miang ka Solo poé Juma’ah (14/12/2012) pabeubeurang.

Salila penyisihan grup Pérsib teu kungsi geded jeung éléh. Atuh dina sémifinal gé gedé harepan meunang. Mun enya meunang, Pérsib bakal maju ka partéy final. Pilawaneunana? Mun teu Sriwijaya FC, nya Aréma Indonésia, nu sarua duanana gé rék silih jungkelkeun heula.

Gelaran final bakal lumangsung di stadion jeung poé nu sarua, béda tanggalna wungkul. Final IIC bakal lumangsung poé Minggu ping 23 Désémber taun 2012, saminggu sanggeus sémifinal.

Ieu pamaén nu miang poé Juma’ah (14/12/2012) pabeubeurang ka Solo téh.

1. I Made Wirawan

2. Sahar Ginanjar

3. Aang Suparman

4. Naser Al Sebai

5. Abanda Herman

6. M Agung Pribadi

7. Toni Sucipto

8. Jajang Sukmara

9. Supardi

10. Atep

11. Firman Utina

12. M Ridwan

13. Hariono

14. Asri Akbar

15. Mbida Messi

16. Airlangg Sutjipto

17. Kenji Adachihara

18. Herman Dzumafo

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...