Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangSaptu, 01 Désémber 2012 20:56

Digulkeun ku Naser jeung Kenji

Persib Bandung Unggul 2-0 Ngalawan Persegres Gresik United

Ku Maruta Bayu
SN
Kenji Adachihara, maen opat menit langsung ngagulkeun [Potret: fokusjabar.com]

(SundaNews, Bandung) Persib Bandung unggul 2-0 dina pertandingan ngalawan  Persegres Gresik United dina turnamén Inter Island Cup 2012 di Stadion Siliwangi, Bandung, Jawa Barat, Saptu (1/12/2012). Dua gol Persib Bandung dijebloskeun ku Naser Al Sebai dina menit ka-26 jeung Kenji Adachihara di menit ka-75.

Kenji asup menit ka-71, ngaganti  Firman. Opat menit sanggeus asup ka lapang, ieu pamaén  asal Jepang téh langsung ngahéden bal hasil operan silang ti Dzumafo, tur henteu bisa  ditéwak ku  Hery Prasetya

Nepi ka ahir pertandingan,  Persegres Gresik United henteu bisa ngudag depisit gul. Skor tetep 2-0 pikeun kaunggulan Persib Bandung. Atep ogé ampur-ampiran ngagulkeun. Hanjakal sépakanna masih kénéh tacan akurat.


Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...