Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibJumaah, 30 Novémber 2012 10:06

Taun Hareup Rék Ngaluncurkeun Pérsib Card

Pérsib Rugel Baé, Farhan: Mudah-mudahan Taun Ieu Mah Teu Rugel Deui

Ku Amra Iska
SN
Direktur Marketing PT PBB, Muhammad Farhan [Potret: Lokapala]

(SundaNews, Bandung) Réa nu nganggap yén Pérsib Bandung téh minangka salah sahiji kleub profésional panghadéna di Indonésia. Hanjakalna, ti saprak robah jadi PT Pérsib Bandung Bermartabat (PBB) dina taun 2010, Pérsib teu weléh rugel baé. Dina taun kahiji Pérsib rugel nepi ka Rp. 18 milyar. Pon kitu kénéh dina taun kadua (2011), najan gedéna ngurangan, Pérsib tetep rugel nepi ka Rp. 6,9 miliar. Nilik kana nyirorotna karugelan ti taun kahiji ka taun kadua nu sakitu gedéna, Diréktur Marketing PT PBB M. Farhan miharep sangkan dina taun ieu Pérsib teu ngalaman rugel deui.

"Mudah-mudahan urang teu rugel deui. Engké, ping 31 Désémber bakal tutup buku. Ayeuna mah nuju prosés audit kénéh. Ku kituna, dugi ka ayeuna tacan katohyan naha PT PBB téh meunang untung atawa rugel deui. Lamun téa mah rugel deui, mugia baé angkana teu nepi ka Rp. 2 milyar," cék Farhan di Kantor PT PBB, Jalan Sulanjana, Kamis (29/11/2012).

Harepan Farhan tangtu dibarengan ku tarékahna. Salah sahijina ku cara ngirit biaya boh keur balanja boh keur oprasional séjénna. Lian ti kitu, ka hareupna PT PBB bakal ngaluarkeun Pérsib Card deuih, nyaéta kartu kaanggahotaan bobotoh Pérsib. Sabenerna mah éta kartu téh geus lila dirarancang, ngan karék taun hareup rék dimimitianana.

"Taun payun urang luncurkan Pérsib Card. Saleresna mah ieu téh idé baheula, tapi nembé ayeuna badé diropéa kalayan gemet. Ieu kartu tangtos bakal nguntungkeun bobotoh. Upamana bakal meunang diskon mun balanja sawatara produk Pérsib bari némbongkeun kartu. Atuh mangpaatna kanggé Pérsib mah ieu téh minangka salah sahiji sisi bisnisna Pérsib," Farhan ngécéskeun.

Cék katerangan Farhan kénéh, dina Pérsib Card bakal reuteum ku logo-logo sponsor Pérsib. Tah, ti dinya pisan boh PT PBB boh sponsor bakal meunang kauntungan séjénna.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...