Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangJumaah, 16 Novémber 2012 09:50

Djadjang:

Persib Rék Ngagelar Ujicoba Deui di Stadion Galuh Ciamis

Ku Ricky A. Mardjadinata
SN
Persib ngararancang laga ujicoba di Ciamis [Potret: Ricky A]

(SundaNews, Bandung) Persib Bandung boga rencana ngagelar laga uji coba di Stadion Galuh Ciamis. Uji coba  bakal digelar dina poé Rebo (21/11/2012), sakaligus salaku uji coba pamungkas 'Maung Bandung' saméméh turnamén pra-musim Inter Island Cup 2012.

Pelatih Persib Djadjang Nurdjaman negeskeun, pihakna ngahaja boga kahayang ngagelar laga uji coba pamungkas di luar Bandung. "Sim kuring haying pamén ngaraskeun 'atmosfer away' (tandang). Utamana pikeun lima pamaén nu anyar gabung kamari, maranéhna tacan kungsi ngarasakeun," pokna Djadjang ka wartawan, Kemis (15/11/2012).

Lima pamaén nu dimaksud Djadjang nyaéta I Made Wirawan, Firman Utina, Supardi, M. Ridwan, jeung Jajang Sukmara. Éta pamaén tacan kungsi milu laga uji coba Persib nu digelar di luar kota Bandung. Hal ieu kusabab limaanana saméméhna miluan pamusatan latihan tim nasional Indonesia versi PSSI-KPSI.

Kulantaran ieu hal, Djadjang boga kahayang limaanana ngarasakeun atmosfer tandang saperti nu geus dilakonan ku para punggawa Persib saméméhna, Airlangga Sucipto saparakanca, anus améméhna kungsi nganghareupan sabaraha laga uji coba di luar Bandung saperti waktu nyanghareupan Persibangga Purbalingga di Purbalingga, jeung PSGC di Setadion Galuh Ciamis.

Saterusna, Djadjang ngajelaskeun, Ciamis bakal jadi pilihan. "Lapangana lumayan saé. jeung informasi nu terahir katarima, kiwari ieu geus diayakeun perawatan pasca pamusatan latihan waktu harita," pokna Djadjang.***

 

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...