Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaAtikanKemis, 08 Novémber 2012 21:59

Deni Efizon jeung Artiawati Ngahontal IPK Sampurna Program Doktor

UNPAD Ngaluluskeun 2.583 Wisudawan

Ku Rangga Gumilang
SN
Ekspresi kabungah para wisudawan [Potret: Rangga]

(SundaNews, Bandung) Universitas Padjadjaran (UNPAD) Bandung ngagelar séso pamungkas Wisuda Gelombang I, Taun Ajaran 2012/2013 di Aula Grha Sanusi Hardjadinata, kampus Unpad Jl. Dipati Ukur No 35 Bandung, Jawa Barat (8/11/2012). Sakumaha anu dirarancang,  wisuda dibagi jadi lima sési kalayan lumangsung salila  tilu poé.

Dina wisuda taun ieu,  jumlahna 2.583 wisudawan, anu diwengku  ku para wisudawan ti Program Diploma III jeung Diploma IV, Program Sarjana, Pendidikan Spesialis jeung Profesi, jeung Program Pascasarjana.

Dina acara wisuda, aya sababaraha urang wisudawan anu suksés  ngahontal nilai Indeks Prestasi Kumalatif (IPK) pinunjul. Malah dina Program Doktor, IPK pangpunjulna diraéh kalayan  nilai sampurna, nyaéta 4,00, anu diraéh ku  Deni Efizon ti Program Studi Ilmu Pertanian, jeung Artiawati ti Program Studi Ilmu Psikologi.

Dina  Program Magister, IPK anu sampurna  diraéh ogé ku Avri Kundai Mhembere ti Program Studi Ilmu Politik, FISIP. Dina Program Spesialis, diraéh ku Irma Racmatina ti Program Studi Ilmu Konservasi Gigi, FKG kalayan IPK 3,87.

Adinda Dirgantari jeung Stephanie ti program studi Profesi Kedokteran Gigi FKG kalayan IPK 3,97 mangrupa wisudawan anu mibanda IPK pangpunjulna pikeun Program Profesi.

Dina program sarjana, Kurniawan minangka wisudawan anu mibanda IPK pangpunjulna, nyaéta 3,95. Kurniawan mangrupa wisudawan ti  Program Studi Ilmu Peternakan, Fakultas Peternakan.

Demi ti Program D-3, anu kacatet pangpunjulna nyaéta Indi Pertiwi ti Program Studi Akuntansi, Fakultas Ekonomi dan Bisnis (FEB), kalayan IPK 3,78.

Aya ogé  anu nyandang predikat wisudawan panggancangna ngaréngsékeun studi pikeun program Sarjana. Nyaéta Mohamad Noor Rizal, mahasiswa Program Studi Sastra Inggris, kalayan nuntaskeun kuliahna salila  tilu taun.

Anu ngaraéh predikat wisudawan pangorana dina program Sarjana nyaéta Gema Gempita, ti  Program Studi Pendidikan Dokter Gigi, kalayan umur  19 taun 10 bulan. Sabalikna,  anu ngaraéh predikat wisudawan pangkolotna program Doktor diraéh ku Hadi Yusuf ti Ilmu Kedokteran, dina umur  65 taun 12 bulan. Pikeun  Program Magister dilélérkeun ka  Ayustia Ananta Wirmala ti program studi Ilmu Sastra anu ngaraéh  gelar master dina umur  67 taun tujuh bulan.

Sajabana ti  mahasiswa reguler, Unpad ogé geus ngahasilkeun 40 urang Sarjana Kedokteran jeung Profesi Dokter hasil Twinning Program jeung Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Maranéhna geus diwisuda di UKM tanggal 20 Oktober 2012. Maranéhna téh warga nagara Malaysia, anu sakaligur  wisudawan angkatan kahiji tina tujuh angkatan anu miluan  Twinning Program Unpad-UKM.


 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...