Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaAtikanSalasa, 06 Novémber 2012 03:37

Rektorat Henteu Ngaréspon

Jurusan Ilmu Komunikasi UIN SGD Bandung Rék Dibubarkeun?

Ku Maruta Bayu
SN
Enjang AS, Ketua Jurusan Ilmu Komunikasi UIN SGD [Potret: Maruta Bayu]

(SundaNews, Bandung) Dina mangsa kamajuan élmu téknologi komunikasi keur meujeuhna meuweuh, Direktur Jendral Pendidikan Islam Kementerian Agama kalah ngararancang rék ngabubarkeun Jurusan Ilmu Komunikasi di UIN Sunan Gunung Djati Bandung. Hal éta langsung diréspon ku para mahasiswa, alumni, sarta Ketua Jurusan Ilmu Komunikasi UIN Sunan Gunung Djati Bandung.

Enjang AS., Ketua Jurusan Ilmu Komunikasi, nétélakeun yén Jurusan Ilmu Komunikasi penting pikeun dipertahankeun. Enjang satékah polah bakal mertahankeun éta jurusan sangkan tetep ngadeg di UIN SGD Bandung. “Simkuring badé ngintun serat ka Rektor UIN, kanggo ngajelaskeun ieu persoalan...” kitu ceuk Enjang ka SundaNews, Senén (5/11/2012).

Enjang ngarasa kuciwa ku lantaran pihak réktorat henteu ngaréspon wacana anu keur dipadungdengkeun di Kementerian Agama. Sabab, nurutkeun Enjang, réa alesan anu ngalantarankeun jurusan Ilmu komunikasi kacida pentingna pikeun tetep dipertahankeun. Sajabana ti éta, lamun Jurusan Ilmu Komunkasi dibubarkeun, bakal mangaruhan ogé kana hal-hal séjénna nu patali jeung akademis. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...