Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaAtikanSalasa, 06 Novémber 2012 02:44

Midangkeun Buku-buku Diskon Luar Biasa Ahir Taun

Pesta Buku Diskon 2012 Baris Digelar di Kampus UNPAD Jatinangor

Ku Maruta Bayu
SN
Acara Pesta Buku Diskon di UNPAD [Potret: Maruta Bayu]

(SundaNews, Bandung) Pikeun anu katilukalina, Ikatan Penerbit Indonesia (IKAPI) Jabar gawébareng jeung Universitas Padjadjaran (UNPAD) baris ngagelear acara Pesta Buku Diskon 2012. Acara bakal lumangsung di balé Santika Tanginas Waras Binekas, Kampus UNPAD Jatinangor, Sumedang, tanggal 3 nepi ka 7 Desember 2012 nu baris datang.

Nurutkeun Ketua Panitia Pesta Buku Diskon 2012, Gungun Wardi Gumilar, digelarna Pesta Buku Diskon 2012 téh minangka tarékah IKAPI Jabar pikeun leuwih ngadeukeutkeun buku ka masarakat kampus jeung sabudeureunana. “Peserta ampir henteu dipénta waragad, ku lantaran panitia henteu kudu nyéwa gedong. Dina hal ieu, gedong dipasilitasan ku UNPAD kalayan gratis. Peserta ukur udunan pikeun nyéwa partisi, anu gedéna ukur Rp500 rébu,” kitu ceuk Gungun ka SundaNews di kantor IKAPI Jabar, Jl. Ibu Inggit Garnasih No. 30 C, Bandung.

Dina acara Pesta Buku Diskon 2012 ogé bakal direuah-reuah ku rupaning acara diskusi jeung hiburan. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...