Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangRebo, 31 Oktober 2012 15:51

Nyanghareupan Turnamen Pra-Musim Celebes Cup

Hariono jeung Kenji Masih Tacan Pulih

Ku Maruta Bayu
SN
Janur moal waka nurunkeun Hariono jeung Kenji [Potret: Lokapala]

(SundaNews, Bandung) Pelatih Persib Bandung Djadjang Nurdjaman nétélakeun  dua pamaénna moal diturunkeun dina  turnamen pra-musim Celebes Cup, Saptu (3/11/2012). Éta dua pamaén téh gelandang Hariono jeung striker Kenji Adachihara.

 "Hariono masih tacan pulih, pon kitu deui Kenji. Jadi, keur poé Saptu engké, kamungkinan bakal ditahan heula," kitu ceuk Djadjang di Mes Persib, Jalan Ahmad yani, Bandung, Jawa Barat, Rebo (31/10/2012).

Hariono masih kénéh aya gangguan lambung. Ieu pamaén asal Sidoarjo téh  keuna kasakit lambung samulangna ti tempat latihan di Ciamis. Kenji ogé masih kénéh tatu palebah pingping katuhu.

Nurutkeun dr Rafi Ghani, Dokter tim Persib, éta dua pamaén mémang  masih kénéh aya dina panitén tim dokter.  Tapi, nurutkeun Rafi, bisa baé kondisina pulih mangsa pertandingan turnamen pra-musim Celebes Cup. ***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...