Bagikeun ka Lapak Facebook

CarangkaEuleuh-EuleuhRebo, 31 Oktober 2012 15:15

Pituduh Jalan Sasab

Ku Bah Enyus
SN
Pituduh jalan sasab, 31/10/2012 [Potret: Bah Enyus]

(SundaNews, Bandung) Nu méré pituduh jalan bener, jeung anu bisa nyasabkeun téh tangtuna ogé DLLAJR (Dinas Lalu-lintas Angkutan Jalan Raya), ari patalina jeung  rambu-rambu lalu-lintas mah. Kiwari di Kota Bandung, loba pisan rambu-rambu lalu-lintas anu ngajangarkeun. Kudu enya-enya neuleumanna, malah sakapeung kudu tatanya deui.

Contona rambu-rambu di parapatan Jalan Moch. Toha- Soekarno Hatta. Upama urang jol ti arah Jalan Tol Moch Toha, di lampu merah Jl. Soekarno Hatta, bakal amprok jeung rambu-rambu siga dina gambar. Aya tulisan “Lurus 06.00 -19.00 Kecuali Sepeda Motor”. Tapi lamun aya mobil anu lurus, di peuntaseun jalan bakal langsung dicegat ku polantas, dijamin ditilang. Ongkoh nitah lurus, tapi ditilang. Ahéng pisan.

Sanajan bébéja rék meuli Pewangi Laundry ogé, tetep bakal ditilang. Jadi, kumaha atuh nu sabenerna? Cik benerkeun atuh pituduh jalan téh. Ulah sok nyasabkeun jalma awam ah...

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...