Bagikeun ka Lapak Facebook

CarangkaEuleuh-EuleuhSenén, 15 Oktober 2012 04:17

Aya Sihir Mangsa Nyupir Satengah Buligir?

Ku Ricky A. Mardjadinata
SN
Novi Amelia, nyupir satengah buligir [Potret: Novie Amelia.facebook.com]

(SundaNews, Jakarta) Bari nyupiran mobil, Novi  nungtutan ngarangsadan pakéanana ku sorangan. Dibalang-balangkeun ka jalan, tug nepi ka saukur maké jeroan wungkul. Malah hapé jeung lokétna ogé dibalangkeun. Sanggeus kitu, Novi nabrak tujuh pengendara di wilayah Taman Sari, Jakarta Barat, Kemis (11/10/2012). Waktu dipariksa ku Pulisi kasampak Novi ngan ukur maké calana jero jeung BH.

Teu wudu, kalakuan fotomodél campernik Novi Amalia (25) nu boga mobil Honda Jazz nomer pulisi B 1864 POP matak ngahudang kapanasaran balaréa. Naha bener aya haréwos goib nu nungtun Novi pikeun ngalakukeun hal éta? Atawa saukur nyieun sénsasi ngarah leuwih kakoncara salaku foto modél?

"Sigana tersangka téh strés. Sabab, waktu nabrak manéhna satengah buligir. Waktu dititah maké baju ogé teu daékeun," pokna Kanit Laka Lantas Polres Jakbar, AKP Rahmat Dalizar ka wartawan.

Rahmat ngajelaskeun, mobil nu dipaké ku Novi nyemprung ti arah kota muru ka Jl. Hayam Wuruk. Barang nepi di jembatan Ketapang, mobil muter arah. Di simpang traffic light Ketapang, Novi kungsi eureun, terus nabrak jalma di Jl Gajah Mada nepi ka Olimo.

Kapaluruh tétéla Novi téh pacabakanna jadi fotomodél majalah dewasa, warga Jalan Masda, Penjaringan, Jakarta Utara. Lain sakali ieu Novi tabrakan, da puguh dua bulan katukang ogé Novi kungsi dilaporkeun tabrakan maké mobil CRV.

"Tersangka (Novi) kungsi eureun, terus nabrak tukang somay jeung tukang kopi dina sapédah. Pulisi nu niat rék nulungan korban ogé milu ditabrak," Pokna Rahmat.

Satutas nabrak dua Pulisi, saterusna mobil nu dipaké ku Novi nabrak mobil mikrolét M12 jurusan Senén-Kota di jalan Ketapang. Mobil maju  nepi ka Olimo, nu ahirna  tujuh urang jadi korban milu katabrak ku Mobil Novi. Untungna taya korban jiwa dina ieu kajadian.

Novi sorangan ahirna beunang dieureunkeun di simpang traffic light Olimo satutas diudag ku pulisi jeung sababaraha warga nu muncak amarahna  kusabab Novi nabrak tujuh urang kalayan terus kabur.

Kiwari Novi geus diamankeun di Polsek Tamansari pikeun dipénta katerangan tur tanggung jawabna.  Salila di Polsek, Novi ngamuk bari gogorowokan. Ahirna

Novi di bawa ku patugas ka Rumah Sakit Husada pikeun dipariksa kondisi kajiwaan jeung kaséhatanna. Nurutkeun katerangan ti pihak médis, waktu kajadian, Novi keur mabok,  positif maké narkoba jenis pél ékstasi. Malah nurutkeun pamariksan, Novi ogé kapangaruhan ku Alkohol, anu antukna teu leupas kontrol.

Nurutkeun  juru bicara Kepolisian Daerah Metro Jaya, Komisaris Besar Rikwanto, Novi téh nginum Chivas (mérek wiski) jeung ekstasi. Kitu ceuk Rikwanto di Mapolda, Jumaah (12/10/2012).

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...