Bagikeun ka Lapak Facebook

CarangkaEuleuh-EuleuhSaptu, 29 Séptémber 2012 02:52

Cara Gampang Ngabolékérkeun Aib Sorangan

Ku Kentring Manik Mayangsunda
SN
Sumebar video mesum pelajar di Majalengka [Potret: Kentring Manik]

(Majalengka, SundaNews) Beuki nambahan deui kasus sumebar video mesum di satengahing masarakat. Anu anyar kajadian, tumiba di Majalengka. Video anu sumebar téh diduga mangrupa siswi SMU di Majalengka, direkam ku pelakuna sorangan. Kacida gampangna geuning ngabolékérkeun aib sorangan téh.

Kapolres Majalengka, AKBP Lena Suhayati SIK MSi, ngaliwatan Kasatreskrim AKP Dedi Budiana, SH, MH,. nécéskeun  yén pihak kapulisan geus ngayakeun panalungtikan kana kasus sumebarna video mesum anu ngalibetkeun budak sakola di Majalengka.

Vidéo mesum pelajar téh durasina 22 detik,  kalayan filena 204,5 kilobytes. Nurutkeun dedi, sumebarna éta film téh dimimitian ku babaturan tokoh dina film lalakina, anu motifna ngahaja  hayang nyebarkeun ngaliwatan babaturanana. Masih nurutkeun Dedi, pulisi geus nyekel ngaran-ngaran para pelaku nu ngarékam jeung nun gédarkeun. Kiwari kasusna masih kénéh keur dimekarkeun.

Hasil tina panalungtikan samentara, anu boga lakuna téh nyaéta tokoh awéwé inisalna NR, kalayan béjana geus  dikaluarkeun ku sakolana. Demi pemeran lalakina, RK, alumni SMA, anu kiwari  diduga kabur sanggeus sadar yén ladang tina kalakuanna sumebar di masarakat.

Dumasar kana hasil panalungtikan, lokasi éta film téh  di hiji tempat, wilayah Majalengka kidul. Dttaksir éta film dijieunna saméméh bulan Séptémber, kalayan ngagunakeun hapé anu lalakina, dicekel ku leungeun kénca.

Patali jeung ancaman  hukuman, nurutkeun Dedi,  pemeran, perékam jeung pengédar vidéo mesum bisa ditungtut ku UU No 11 taun 2008, ngeunaan Informasi jeung Transaksi Elektronik (ITE).

Pikeun anu ngarékamna, anu  diduga  pemeran lalaki dina éta adegan mesum, bisa keuna ku pasal berlapis, nyaéta  UU ITE jeung UU No 23 taun 2002, ngeunaan panangtayungan budak.

Di séjén tempat,  guru di sakola  tempat NR diajar, nétélakeun yén  salila ieu NR mindeng bolos.  NR geus  dikaluarkan ku pihak sakola, sabada katohyan filmna  sumebar di masarakat.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...