Bagikeun ka Lapak Facebook

CarangkaEuleuh-EuleuhSaptu, 22 Séptémber 2012 03:07

Maria Ozawa ”Asup” ka Sakola

Ku Nurna Larasmana
SN
Maria Ozawa alias Miyabi [Potret: Net]

(SundaNews, Mojokerto) Sabada kasus “istri simpanan, ayeuna mah dunya atikan digeunjleungkeun ku poto Maria Ozawa alias Miyabi dina buku Lembar Kerja Siswa (LKS) kelas 3, di SMP Islam Brawijaya Mojokerto, Mojokerto, Jawa Timur. Éta buku LKS téh dipedalkeun ku CV. Sinar Mulia.

Réa diantara barudak sakola anu geus nyaho, yén Miyabi téh artis porno asal Jepang. Potona dimuat dina buku LKS Basa Inggris kelas 3 SMP, kaca 36,  Bab 2 Could You Report It? dina task 6.

Dina kaca éta, siswa dititah mikawanoh jeung nyaritakeun poto Miyabi.  Sajabana ti Miyabi, dina éta LKS Basa Inggris anu digunakeun di SMP di Kota Mojokerto,  dimuat ogé  poto artis Dude Herlino, Anang Hermansyah jeung Ashanty.

Hal ieu téh mimiti karoris sabada Kepala SMP Islam Brawijaya Mojokerto, Sukisno mariksa buku LKS Basa Inggris tersebut, poé Kemis (20/9/2012). Antukna éta buku ditarik. Sajabana ti inisiatip kepala sakola, Dinas Pendidikan Kota Mojokerto ogé  maréntah sangkan éta buku LKS buru-buru ditarik tina peredaran (21/9/2012).

Henteu cukup saukur ditarik deui, tapi Wakil Gubernur Jawa Timur, Saifullah Yusuf (Gus Ipul), ménta sangkan ieu kasus diusut. Malah Gus Ipul ogé ménta sangkan anu boga pokalna dijagragkeun ka pangadilan.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...