Bagikeun ka Lapak Facebook

Sastra SundaFiksiminiRebo, 19 Séptémber 2012 03:56

Pamajikan Nu Sampurna

Ku Nazarudin Azhar
SN
Ilustrasi [Potret: Turi Syahdarina]

Manéhna kacida bagjana. Teu kitu kumaha, mulang ti kantor, pamajikanana nu gamuleng mapagkeun dina lawang panto. Celepot nyium. Mangmukakeun dasi jeung sapatu, nyadiakeun dahareun citarasa résto internasional. Reup peuting, éstu sawarga. Awak sampulur teu bosen ngagalèntoran. Pepel geunyal taya cawadeun. Manèhna humarurung sanggeus nanjak ngahègak dua rintakan. "Nyai èdas pisan," pokna. Pamajikanana imut bari semu meureudeuy. "Mangga ayeuna mah geura istirahat," pokna deui. Manèhna nyengkatkeun awak èta awèwè, ceklèk, kenop beureum na punduk pamajikanana tèh dipencèt. Geus kitu mah manèhna sarè tibra pisan.

=================================================

Dicutat tina: https://www.facebook.com/groups/fikminsunda/

===========================================

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (1)

Cecep HS

heheheh.... sihoreng-simanahoreng, pamajikan nu "sampurna" teh hirupna alatan kenop........hehehehehehh asa meuning keneh nu teu "sampurna", setinganana seueur pisan mode someah, mode jamedud, mode tetenjrag...... otomatis deui teu kedah nyeklekkeun kenlop ON_OFF.... siiiiip... lah.... heheheheeh damel deui kang... versi pamajika nu sanesna....heheheh

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...