Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangSalasa, 18 Séptémber 2012 21:45

Beurat ku Anggaran

Persib Teu Tulus Ngontrak Sérgio

Ku Galeuh Pakuan
SN
Direktur Marketing PT PBB, Muhammad Farhan [Potret: Lokapala]

(SundaNews, Persib) Alatan aya program éféktivitas anggaran Persib keur musim hareup, PT Pérsib Bandung Bermartabat (PBB) nyindekkeun kaputusanna moal maksakeun manéh pikeun nyokot pamaén asal klub Adélaide Australia, Sérgio Van Dijk.

“Sanaos gagal nyandak Sérgio, kanggo persib mah moal aya masalah. PT PBB sareng pelatih tos sapuk pikeun ningkatkeun poténsi matéri pamaén anu aya. Saur sim kuring, ieu téh pisaéeun pami ningali ti sisi anggaran mah,” kitu nu diomongkeun Direktur Marketing PT PBB, Muhammad Farhan, ka wartawan Salasa (18/09/2012).

Ceuk Farhan kénéh, sanajan saméméhna rarancang nyokot Sérgio téh ngan saukur wacana, tapi lamun matak nimbulkeun kajayaan Persib di musim kompetisi kahareupna mah, naha bet heunteu dilaksanakeun baé?

“Warta nu nyarioskeun Sérgio mémang tos fénomenal ti dua taun ka pengker kénéh. Sigana pami Pérsib gaduh pamaén siga kitu, baris saé, tapi sim kuring teu tiasa mutuskeun, margi nu gaduh kaputusan sareng terang kana kabutuhan tim mah mung Pelatih Pérsib ayeuna,” pokna nétélakeun.

Minangka diréktur pemberdayaan manusia, Farhan rumasa geus geus ngabeuweung ngautahkeun pikeun nyokot Sergio téh. Ngan, keur saayeunaeun moal bisa, lantaran paling copélna gé kudu nyiapkeun anggaran leuwih ti Rp 5 miliarna.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...