Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaSosial BudayaSenén, 17 Séptémber 2012 00:08

Diiluan ku Turunan Sumedanglarang ti Rupaning Kota

Silaturahmi Turunan Karaton Sumedang

Ku Kentring Manik Mayangsunda
SN
Acara silaturahmi kulawarga Sumedang [Potret: Kentring Manik]

(SundaNews, Sumedang) Kulawarga karaton Sumedang ngagelar acara silaturahmi piekun para turunan karajaan Sumedanglarang. Ieu acara lumangsung di Museum Geusan Ulun, Sumedang, Jawa Barat, Ahad (16/9/2012).

Turunan karaton Sumedang nu ngaluuhan ieu acara datangna lain ti Sumedang wungkul. Tapi, aya ogé anu jolna ti Bandung, Jakarta, Cirebon, jeung sajabana. Ieu acara lumangsung kalayan lungsur-langsar.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Kemis, 17 April 2014 17:01

Ratusan Mahasiswa Nampik Jokowi Asup ka ITB

(SundaNews, Bandung) Poé Kemis (17/4/2014), Gupernur DKI Jakarta Joko Widodo (Jokowi) datang ka kampus Institut...
SN

Kemis, 17 April 2014 16:35

Urang Sunda Jadi Présidén

(SundaNews, Bandung) Aya karep ti sawatara urang Sunda geusan ngadorong putra daérah terbaikna pikeun jadi pamingpin di...
SN

Kemis, 17 April 2014 04:25

Néangan Calon Présidén Urang Sunda

(SundaNews, Bandung) Rusiah calon Présidén téh natrat dina Sastra Jéndra Kalapeteng, kalayan ukur...
SN

Kemis, 17 April 2014 04:08

Féstival Angklung di SMA BPI 1 Bandung

(SundaNews, Bandung) SMA BPI 1 Bandung bakal ngagelar tilu féstival dina bulan Méi 2014, kalayan marebutkeun...
SN

Rebo, 16 April 2014 16:27

Pulisi Bisa Midanakeun TP Kahatéx

(SundaNews, Bandung) Mun sikep Gupernur Jawa Barat, Ahmad Héryawan, rék maréntahkeun PT Kahatéx...