Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaTéknologiSaptu, 15 Séptémber 2012 21:35

Bisa Nyemprung Nepi ka 120 KM/ Jam

Buggy Car Buatan SMKN 8 Bandung Dipamérkeun di Gedong Saté

Ku Maruta Bayu
SN
Buggy Car Buatan SMKN 8 Bandung [Potret: Maruta Bayu]

(SundaNews, Bandung) Barudak sakola jaman ayeuna beuki percéka. Dina Paméran rupaning produk anu lumangsung di Gedpng Saté, dipamérkeun hiji mobil anu dingaranan Buggy Car, produksi SMKN 8 Bandung.

Ieu mobil didesain lain pikeun dipaké di jalan raya, tapi husus keur off-road, sanggup nyorang jalan nu pinuh ku leutak, nyorang leuweung, jeung nu ngandung tangtangan séjén.

Ieu mobil anu  didesain taun 2009  téh  bisa mawa dua urang muatan.  Mesinna di tukang, teu siga mobil-mobil séjénna, kalayan ngagunakeun mesin vios manual 1.500 cc. Bahan bakarna bénsin, bisa pertamax atawa premium, tur téangki BBM bisa  nampung nepi ka 40 liter. Lamun majuna ngebut, Buggy Car bisa nepi ka 120 km/jam. Ieu mobil téh regana dibandrol Rp50 juta nepi ka Rp75 juta. Nepi ka taun 2012, SMKN 8 Bandung kungsi ngajual opat unit Buggy Car ka Jambi jeung Medan.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...