Bagikeun ka Lapak Facebook

Ukur BanyolHeuheuy DeuhSalasa, 04 Séptémber 2012 03:32

Ti Wawanohan Nepi ka Gelut Éléktronik

Ku Anggota Grup BBM Baraya SundaNews.Com
SN
Ngariung di grup BBM "Baraya SundaNews.Com" [Potret: Bah Enyus]

Bah Enyus: Wilujeng sumping Neng Dhita... Mojang Bogor nu rancunit... Meni sae namina, mirip jeung incu abah nu ngaranna Dhipa

DHITA: Hehehehe,,,muhun kang jiga kembar nya

Bah Enyus: Aeh aeh... Geuning eta tiasa nyarios sunda. Gustiiii.... Nembe terang akang mah...

DHITA: Hihihihihi sakedik ² kang iyeu ge nuju belajar

Bah Enyus: Sae sae Neng Dhipa... Aeh, lepat... Neng Dhita

Et2: Dhita mah nami lengkepna teh..Dhita-mpi Kalayan Kabingahan. upami Dhipa mah... Dhipa-sihkeun we ka maung

Adhie cakrabuana: Ehem.., mulai tah juragan beraksi... :D

DHITA: Hahahahaha bisa wae akang mah

Bah Enyus: Neng Dhita, teu mudik? Kumaha kondisi Bogor ayeuna? Macet teu?

DHITA: Abdi mah kan asli bogor kang jd teu mudik kmn ² ,,duh bogor nuju musim macet kang

Bah Enyus: Oh mhn mhn... Sae Neng Dhita mah urang Bogor, teu siga Adhie urang Majalengka...

DHITA: Oh ktu Ϟўª‎​

Bah Enyus: @Bah Etet: Moal wantuneun maung ka abdi mah. Margi gaduh keneh kartu Pers Manglé. Upami maung bade ngerekeb, tembongkeun we Kartu Pers Mangle, pasti maung sieuneun. Margi, alamat Mangle di Jl. Lodaya.

Adhie cakrabuana: Oh muhun abdi nembe wanoh dina grup ieu, salam wanoh wae ah ka sadayana nepangkeun abdi asli ti majalengka, ayeuna linggih di cibiru. :)

  Et2: Hehehe..paingan atuh Kang Dhipa wantunan...gening baraya maung..

Bah Enyus: Wilujeng sumping oge ka Neng Diah... (Kade kedah ati2, ulah macem2 ka Neng Diah mah... Anjeunna turunan tanah Jawara, ti Banten)

Bah Enyus: Atuh ka Neng Rida, urang Cimahi... Wilujeng sumping deui... Yap, ka abah... Keun urusan teu boga duit mah da bisa keneh nganjuk, Cu...

Siti Sa'diah Azzahra (dHe): ˆ⌣ˆ✗¡✗¡✗¡ˆ⌣ˆ sumuhun.. Salam wanoh wae kasadaya-na.. Mun, abdi-mah kirang tiasa sunda:(

Bah Enyus: His teu sawios2 Ucu Diah... Da ieu mah tujuan utamana dina raraga silatirahmi.... Abah mah bungah wé ningali Ucu sehat walapiat....

RiDA: Wilujeng Enjing kasadayana......... :)

Bah Enyus: Wilujeng wengi Cu... Kumaha damang Ucu Guru? Abah mah ieu teh rek siap2 ka alam ngimpi...

RiDA: Baku abah ♏åћ..... Siang dijadikan malam, malam dijadikan siang.....

Agus Rosidin: Sampurasun, nuhun tos diangken. Salam kenal weh nya kasadayana (y)

Liana Cing Ruth: Salam kenal sadayana , abdi Liana, teu tiasa sae nyarios Sunda lemes, keur diajar keneh..

Bah Enyus: Neng Liana, nuhun tos ngagabung janten baraya Abah. Keun we, da bade bahasa Mandarin oge teu sawios2... Cu... Abah gé sedep pisan tah kana lagu Yen Yi Moung Moung....

Bah Enyus: Bagea Cep Agus... Yap geura ngaleueut didieu Cu....

RiDA

Bah Enyus: Wilujeng enjing Ucu Guru....

Neng Asti: Ayeuna mah tos sonten Abah....

‎​M. Malik: Neng Liana...eta sae basa sundana, mapakan basa sunda Bah Enyus...

Rizal salawasna: Nepangkeun ka warga baraya sundanews.com pribados wasta mah Rizal, kaleresan linggih d Kopo Sayati. Kawit ti Wanaraja Garut. Pakasaban purah nagogan nu nuju  ngadamelan anggean batur! bilih tata basa prayoga pribados rada kirang nincak kana babasan nyuhunkeun di maklum! Hatur nuhun.

Bah Enyus: Nuhun Ucu Rizal... Bagea bagea, sok geura saur Cu bisi kaburu imsak...

Rizal salawasna: Wah imasak nyah! Naha da bi imsak teh td mah di titiung anduk bangun rusuh, duka bade ka pasar pangintn bd meundeutan gebyog pangintn! :D

Pipiet Senja: Punteeen cep Rizal ari keur sorangan mah sanes linggih atuh, tapi dumuk...

Rizal salawasna: Maruk th kitu nya! Nuhun atuh, linggih mah kangge ka batur pangintn nya!

Pipiet Senja: Linggih kanggo ka saluhureun anu dipihurmat sanes keur sorangan

Bah Enyus: Neng Asti, namina henteu lepat? Apan tos gentos ayeuna mah, malih tos rada lami: ASTI tos digentos ku STSI dimamana oge....

M. Malik: Malihan sakedap deui bade gantos janten ISI....

Opick A Sunandar: Atanapi UNPAD..

 

‎​M. Malik: Nu teu terang ti ngawitan mah saena jempe....janten teu rame geuning

Opick A Sunandar: UNPAD SETIAWATI....

Opick A Sunandar: Naha da abdi oge jempe, da ku seratan ieu mah.. Ngiringan ihh..

‎​M. Malik: Mhn...kieu ari ngobrol sareng bandar ban bekas mah...

Opick A Sunandar: Tos henteu kana ban bekas, kana oli bekas anu di dreuman gening,, manawi peryogi atuh kanggo ibak ?

Astri Cahyani: Bah enyus téh timna kawitna?

Opick A Sunandar: Hahahaha,,, muhun eta teh,, bagean marketingna...

Opick A Sunandar: Malik oge saleresna mah produsen eta teh, mung alim ngangken da isin... Hihihi

‎​M. Malik: Neng enchi...Bah enyus mah ti Pasir burundil..pami Bah Opik ti Lengok Hangseur...nu matak anjeunma mah bau...

Dini Sundara: Pami kang malik timana?? ;;) :p

Opick A Sunandar: Ti guha jatijajar malik mah, ka oray kadut teh karuhun...

‎​M. Malik: Kang malik lahir mah di Francis, masih wargi ka Nicholas Sarkoji th....mung tos lami di Bandung,

Opick A Sunandar: Wargi ka pembantuna Nicholas Sarkoji..

Dini Sundara: Ooohh,, attu karuhun na sanes oray kadut nya pami ti perancis mah :D

Opick A Sunandar: Karuhuna puguh,, pan oray kadut teh ti prancis kawitna...

‎​M. Malik: Sanes...tong percanten ka anjeuna...rada teu damang Neng...

Dini Sundara: Hahaha

Opick A Sunandar: Tos damang ayeuna mah,,, enya eta oge minggon kamari dirawat. Sing percanten nya neng nya,  ngawartosan soteh watir akang mah

Dini Sundara: Naha kumaha kitu kang?? Watir kumaha maksad na?? :s

‎​M. Malik: Tara jejeg deui nu tos kasawat nu kitu mah Neng...janten kedah ati2...

Opick A Sunandar: Bilih katipu ku anjeuna (aa malik)

Opick A Sunandar: Pedah ku akang ditolak sapajodogan,, nya kitu gening... Amuk2an...

Dini Sundara: Ooohh kitu kang opick?? Muhun attu nuhun kang tos d wartosan :D

Opick A Sunandar: Hawatos akang mah ngawrtosan soteh,, seneng ka pameget... Rada alay neng... Omat nya sing nyaah kana diri... Jaringana tos internasional...

Dini Sundara: Muhun kang ;;) :D

Opick A Sunandar: Alhamdulilah gustiiii,,, ehmm.. Tos kasalametkeun... =))

M. Malik: Nuhun every body

Opick A Sunandar: Sawangsulna,,, aa..

Indah: :) ƗƗά̲̣ά̲̣̣ :D ƗƗά̲̣ά̲̣̣ά̲̣̣̣ =D ƗƗά̲̣ά̲̣̣ά̲̣̣̣ά̲̣̣̣̥ =)) ,,kang Malik teh jadina ka saha ieu teh ?

  ‎​M. Malik: Preeet

Opick A Sunandar: Apa ai kamuu... Mmuuaacchhh,,,,

‎​M. Malik: Duka neng Indah...teu acan puguh...

 Indah: Atuh kang Opick muach muachan,,,:D

‎​M. Malik: Ah da ia mah jalmi teu damang...antepkeun we

Opick A Sunandar: =D =)) naon siah?

 Et2: :]xx sing glut..sing gelut..

Opick A Sunandar: Moal ah,, si eta mah gelut licik... Make jeung sok ngegel sagala... Hahahahaa....

Bah Enyus: Hahahha.... Lumayan yeuh nyakakak pabuburit. Ke, saurang deui can datang, si bebeng... Kudu aya nu ngawasitan....

Et2: Sae keneh ngegel..daripada dilamot..:p

Indah: Abdi mah saksi wae lah,,

Opick A Sunandar: Yeeehh,,, puguh eta oge, kitu pisan kang,, rada teu tega ngabalakjakeuna... Ngalamot ongkoh eta teh,,, matak muringkak bulu punduk abdi mah... Hahahaha...

Opick A Sunandar: Bebeng!!! Asup jang ! Aya mangsa euy,,,, heuheuheu....

Et2: X_X teu wasa ningalina..nu gelut silih lamot..:&

Opick A Sunandar: Hahahaha,,,, his wayahna tegakeun,,, kahiji haratis, kaduana langka, wartawan + dalang duel...

Et2: Wah papak ah.. Bah Enyus nyepeng saha? Abdi mah bade nyepeng Teh Indah we..kenging? :$

Opick A Sunandar: Atuh nyepeng teh indah mah, bah enyus di rempug ku duaan. Ku abdi + malik,,, wantun kitu ? Hahaha...

Indah: Atuh kang Et2 nyepeng abdi mah,,,kang Dhipa incuna abah ngamuk meureun?

Opick A Sunandar: Ah atuh aya nu ngamuk mah janten kolosal duelna... Hehehe...

‎​M. Malik: Ih apah ai kamu?

Opick A Sunandar: Hehehehe,,, geuleuuuuuuhhhhhh...

Et2: Tah asa film tutur tinular..aya metmenan sareng nyokerrr.. Rame n pakepuk

‎​M. Malik: Erek tepung di Gasibu??? Yu buru aya kawani mah...sok abringkeun tah boga balad kurawa jg pandawa lima th... Abringkeun sakotak....

Opick A Sunandar: Sudi ah, nu enggeus2 oge nungguan ti jam 11 nepika jam 2 peuting sabari ngagigiwing bedog... Hahahaha...

‎​M. Malik: Da sia mah jangji malem jumaah datang jumaah malam...jadi teu tepung. Opick mah pehul. Sarua jg agus bebeng...sarua jg Dhipa Galuh...

Opick A Sunandar: Aeh aeh,,, mening pehul we (peot hulu) jeung tibatan taga mah (tarang lega).... Seuri siah, da rumaos nyah....

‎​M. Malik: Tarang lega mah seksi, peot hulu mah hulu ngarihut siga sale kesemek

Opick A Sunandar: Hahahahaha,,,, =)) =D

Opick A Sunandar: Seksi nanahaon,, ical sapalih supados teu lega teuing. Memangna tanah, lega bisa jadi inves...

‎​M. Malik: Saha nu seuri...cing tingali sing eces

Opick A Sunandar: Aeh enya,, da geus moal bisa seuri,, pan tarang lega teuing, jadi biwir oge kaseredkeun wilayahna...

‎​M. Malik: Rek nyebut "an*ing" teu meunang di dieu mah nya....haduh

Opick A Sunandar: Hahahhahaaaa,,,,, =D =))

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...