Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaTéknologiSenén, 06 Agustus 2012 03:16

Réa Nagara ASEAN Nu Maresen Panser jenis Anoa jeung Komodo

Panser Ditagogkeun di Car Fee Day Bandung

Ku Lokapala
SN
Panser Ditagogkeun di Bandung CFD [Potret: Lokapala]

(SundaNews, Bandung) Panser jenis Anoa 6X6 jeung Komodo 4X6 buatan Pindad ditagogkeun  di Car Free Day Dago (CFD), Jabar, Bandung, Ahad (5/8). Tangtu baé panser nu sasarina dipaké dina peperangan téh, didatangkeun ka CFD  lain pikeun ngabuburak rahayat. Ditagogkeun téh  dina raraga sosialisasi acara 'Hari Kebangkitan Teknologi Nasional (Hakteknas) ka-17' nu taun ayeuna ngasongkeun jejer 'Inovasi untuk Kemandirian Bangsa'. Kitu sakumaha anu dijéntrékeun ku Wike Wijayanti, Humas Kementrian Ristek Dalam Negeri.

Ngahaja milih némbongkeun Panser Anoa jeung Komodo. Lantaran, mangrupa panser unggulan ti Indonesia. Malah kiwari nagara-nagara ASEAN geus réa nu maresen panser pikeun kabutuhan nagarana. Harteknas sorangan dipiélingna téh dina 10 Agustus. Acarana baris dimimitian ti tanggal 8 nepi ka 11 Agustus di Gedung Sabuga Bandung. Dina éta acara,   bakal ditémbongkeun mangpirang pangabisa anak bangsa dina widang teknologi. "Dipiharep ngaliwatan acara samodel kieu, aya rasa kareueus ti masarakat kana produk teknologi buatan anak bangsa," kitu ceuk Munawir Razak, panitia acara. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...