Bagikeun ka Lapak Facebook

Ti RedaksiSalasa, 31 Juli 2012 12:41

Réngréngan SundaNews

Ku Sundanews
Panaratas Dadan Sutisna
Dhipa Galuh Purba
Muhammad Sufyan
Panaséhat Héru Nugroho
Dr. Richad Mengko
Pamingpin Redaksi Dhipa Galuh Purba
Pamingpin Usaha Muhammad Sufyan
Pamingpin Widang Téknologi Informasi Dadan Sutisna
Déwan Redaksi Dadan Sutisna, Dhipa Galuh Purba,
Muhammad Sufyan, Hawe Setiawan
Panangkes Redaksi Fitri Malati
Juru Warta Yus R. Ismail (Kota Bandung)
Turi Syahdarina (Banten)
Eriyandi Budiman (Kabupatén Bandung)
Lin RN (Kota Bandung)
Ilham Nurwansah (Cianjur)
Oom Somara de Uci (Majalengka)
Lokapala (Kota Bandung)
Yatun Romdonah Awaliyah (Bandung)
Tirta Jaka (Kuningan)
Amra Iska (Tasikmalaya)
Maruta Bayu (Kota Bandung)
Januar Galih (Kota Bandung)
Galeuh Pakuan (Sumedang)
Nurna Larasmaa (Ciamis)
Hadi Seto (Jakarta)
Kentringmanik Mayangsunda (Cirebon)
Ricky A. Mardjadinata (Ciamis)
Dikdik Mulyadi (Kota Bandung)
Irawan (Purwakarta)
Lia R (Kota Bandung)
Indah Kushaeti (Majalengka)
Tatan Rustandi (Kabupaten Bandung)
Média Sosial Erwin Kusumah
Alamat Redaksi Jl. A.H. Nasution No. 276/ 36, Cibiru, Bandung, 40614
Tlp/HP: 081809992699, Email: sundanews@gmail.com
Alamat Usaha Jl. Sarimadu, Blok 24 No. 52, Sarijadi, Kota Bandung, 40164
Telp. (022) 2017225, email: sufyan@cerkas.co
Dipedalkeun ku CV. Cerkas Communication
Dirojong ku Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda (PPSS) 
Pusat Studi Sunda (PSS)

Redaksi nampi kintunan kontén warta mangrupi seratan, foto, atanapi vidéo ti kadang baraya dimana baé ayana. Kontén tiasa dikintun ngalangkungan email: sundanews@gmail.com atanapi via BBM (PIN: 294 916 99). Kontén anu dimuat baris  dihonoran. 

 

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (8)

Mimin Wiati

Wilujeng ku ayana warta basa Sunda ieu. Sim kuring teh nuju milarian data carpon sim kuring nu dimuat dina koran Giwangkara antawis taun 1992-1993, ugi ku ayana warta ieu data simkuring tiasa kapendak. Hatur nuhun.

Marhasim

Manawi teu ka abotan, saéna mah di pintonkeun potrét-potrét ngeunaan pamandangan alam pasundaan, atanapi potrét-potrét kasenian Sunda,kacapi suling, waditra gamelan jsb. supados langkung ngadangiang SundaNews téh ! Sareng tampilana, asa kirang ngejréng, utamina dina judul seratan, ulah ku warna hideung sapalih, janten sapertos koran biasa. cobi nganggo warna nu cerah supados Fresh !

Hatur Nuhun,

Pun, Marhasim

irwan endang suheri

wilujeng medalna situs warta sunda online mugia apanjang apunjung....sukses salalawasna....kangge kang dipa baktos ti abdi irwan (putrana Wa Kabul)

Yusup

sampurasun..

reureug tur bingah pisan ku medalna ieu website warta ku basa sunda.. mugia langkung ahéng samagréng..

rampes.. wilujeng ka sadayana..

Asep Ramdani

Ngiring bingah ku parantos medalna warta Sunda on line, mugia langkung euyeub deui pedaranana tur teras nanjung, hatur nuhun.

imam kusnandar

ass wr wb

ngiring bingah tos aya warta k basa sunda ... ngan hanjakal namina henteu nyunda ......naha bu\eut sundanews,com.. sanes .... wartasunda.com, hatur nuhun hapunteun, wilujeng ... Wassalam

ciburuan

Wah geningan aya pamidangan warta husus Basa Sunda. Nyanggakeun salam pangwnaoh wae ti sim kuring

ika sukma

sampurasun...! ngahaturkeun nuhun sateuacana, bingah amarwatasuta ku ayana 100% warta sunda online. seueur kapisan nu tos wayah diangkat ngeunaan sunda sareng kasundaan pituin. utamina nilai-nilai kearifan budaya sunda pituin. moal eleh kusejen, dan bangsa SUNDA mah tos aya ti anggalna...mung 'dihandeuleumkeun' sareng 'kagiles' ku budaya deungeun...tos wayah bangsa SUNDA bangkit tina "sare" nu ratusan tahun lamina....nuhun.

baktos, ika sukma @ikasunda

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...