Bagikeun ka Lapak Facebook

Ti RedaksiSalasa, 31 Juli 2012 11:39

Papagon

Ku Sundanews

Sundanews.com baris midangkeun rupaning kabeungharan basa, sastra, aksara, jeung kabudayaan Sunda umumna. Eusi Sundanews sagemblengna maké basa Sunda. Upama aya bahasan nu ditulis dina basa séjén, tapi eusina ngaguar ngeunaan kasundaan, baris disimpen dina rubrik Kunjal Data Kasundaan.
Papagon dina Sundanews:

  1. Dina Sundanews, kontén nyaéta rupaning informasi nu dipidangkeun dina Wéb, ngawengku informasi dina wangun téks, gambar, sora, vidéo, jeung multimédia.
  2. Saha baé wenang nyutat kontén tina Sundanews upama disebutkeun sumberna.
  3. Sundanews baris ngamuat deuih kontén nu ditulis ku balaréa, kalayan nyebutkeun ngarangna katut sumberna. Tujuanana, pikeun nyebarkeun kontén kasundaan ka wewengkon nu lebih lega. Upama aya pangarang nu teu sapuk pédah karyana dimuat dina Sundanews, bisa ngirim émail ka redaksi.
  4. Sundanews teu tanggung jawab kana kontén nu ditulis ku balaréa dina koméntar jeung jaringan Sundanews lianna.

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (1)

imam kusnandar

Ass Wr wb hanjakal namina henteu nyunda ..... naha beut sundanews.com sanes ... wartasunda.com... punten hatur nuhun ....

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...