Bagikeun ka Lapak Facebook

Arsip MediaKemis, 12 Juli 2012 19:44

Daftar Carita Pondok Dadan Sutisna

Ku Maruta Bayu

Carpon nu kakara kakempelkeun dina file. Rumaos teu parimpen dina dokuméntasi téh, jadi seueur kénéh nu bacacar.

  1. Ajudan, dimuat dina Cupumanik, 2006
  2. Aki, dimuat dina Manglé, 2002
  3. Aki Sanuhri, dimuat dina Manglé, 2003
  4. Améh, dimuat dina Manglé, 2002
  5. Arca, dimuat dina Manglé, 2005
  6. Angin Kasumba, dimuat dina Manglé, 2002
  7. Asmaranirca, dimuat dina Manglé, 2001
  8. Awéwé Ahéng, can dikintunkeun ka media.
  9. Awéwé Céda dina Tarangna, dimuat Manglé, 2004
  10. Bangbaluh Uju, dimuat dina Manglé, 2004
  11. Beungeut Si Marmot, can dikintunkeun.
  12. Budak Panggih, dimuat dina Manglé, 2002
  13. Buah Dalima, dimuat dina Manglé, 2000
  14. Bulan Wanci Sareupna, dimuat dina Manglé, 2002
  15. Carita Peuting, dimuat dina Manglé, 2001
  16. Carita Saaya-Aya, dimuat dina Manglé, 2000
  17. Carita Sakama-kama, dimuat dina Manglé, 1999
  18. Cep Adén, dimuat dina Manglé, 1999
  19. Dina Kalangkang Peuting, dimuat dina Manglé, 2000
  20. Dina Poékna Peuting, dimuat dina Manglé, 2000
  21. Dina Hiji Catetan Mangsa, dimuat dina Manglé, 2000
  22. Disalametkeun, dimuat dina Manglé, 2000
  23. Ditandasa Harta, dimuat dina Manglé, 1996
  24. Di Pajaratan Kuring Munajat, dimuat dina Manglé, 1997
  25. Dongéng Harénghéng, dimuat dina Manglé, 1999
  26. Dua Puluh Taun, dimuat dina Manglé, 2003
  27. Éntog teu Mulang, dimuat dina Manglé, 2003
  28. Hariring Kaangin-angin, dimuat dina Manglé, 1997
  29. Hariring Kingkin, dimuat dina Manglé, 2001
  30. Jaladri Motah, dimuat dina Manglé, 2001
  31. Jampana Proklamasi, dimuat dina Cupumanik, 2002
  32. Jomantara Poék Mongkléng, dimuat dina Manglé, 2002
  33. Kalangkang Poé Isuk, dimuat dina Manglé, 2004
  34. Karéta Mudik, dimuat dina Sunda Midang, 2007
  35. Kateterusan, dimuat dina Sunda Midang, 2006
  36. Kiceup, dimuat dina Manglé, 1998
  37. Lasmini, dimuat dina Manglé, 2001
  38. Layung Gandrung, dimuat dina Manglé, 2002
  39. Layung Kemba, dimuat dina Manglé, 2002
  40. Lini, dimuat dina Manglé, 2001
  41. Marni, dimuat dina Manglé, 2001
  42. Ngalér-Ngidul, dimuat dina Manglé, 2000
  43. Nini Asmi, dimuat dina Manglé, 2004
  44. Nini Dampi, dimuat dina Manglé, 2002
  45. Nu Digotong dina Pasaran, dimuat dina Manglé, 2000
  46. Nu Ditinggalkeun, dimuat dina Manglé, 2002
  47. Nu Tapa dina Caringin, dimuat dina Manglé, 1997
  48. Paceklik, dimuat dina Manglé, 1998
  49. Padma, dimuat dina Manglé, 2006
  50. Panto, dimuat dina Sunda Midang, 2007
  51. Pajaratan Kasimpé, dimuat dina Manglé, 2004
  52. Pamulang Tarima, dimuat dina Manglé, 2003
  53. Potrét, dimuat dina Galura, 1999
  54. Potrét Pangantén, dimuat dina Manglé, 2001
  55. Ratugna Dulag Lebaran, dimuat dina Manglé, 2003
  56. Romansa Bulan Puasa, dimuat dina Manglé, 2000
  57. Sapi Ngencar, dimuat dina Manglé, 2002
  58. Si Ujang Hayang Puasa, dimuat dina Manglé, 1999
  59. Silaturahmi, dimuat dina Manglé, 2000
  60. Situncuing, dimuat dina Manglé, 2000
  61. Suptapada, dimuat dina Manglé, 2008
  62. Surti, dimuat dina Manglé, 2000
  63. Titirah, dimuat dina Manglé, 2000
  64. Tajug Anyar, dimuat dina Manglé, 2005
  65. Tukang Cipanon, can dikintunkeun.
  66. Tutunggul, dimuat dina Manglé, 2002
  67. Ucing Hideung, dimuat dina Manglé, 2004
  68. Wahangan dina Keuneung, dimuat dina Cupumanik, 2006

(Nu sanésna nuju dipaluruh kénéh)

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...