Bagikeun ka Lapak Facebook

Arsip MediaKemis, 12 Juli 2012 17:44

"Lawung Pangarang Sunda" jeung Pamasrahan Hadiah Saémbara Ngarang Sajak PP-SS

Ku Dadan Sutisna

Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda (PP-SS), baris ngayakeun acara “Lawung Pangarang Sunda”. Ieu acara téh minangka pungkasna tina kagiatan PP-SS periodeu 2005-2008. Salila 3 taun katompérnakeun, dina kapangurusan Étti RS, PP-SS geus ngayakeun 30 kagiatan. Aya 4 jejer dina acara “Lawung Pangarang Sunda” téh:

  1. Pamasrahan Hadiah Saémbara Ngarang Sajak PP-SS. Ieu saémbara diayakeun ku PP-SS ti 3 bulan katukang, tur nya ayeuna baris diumumkeun saha nu jadi pinunjulna.
  2. Pilihan Pupuhu PP-SS Périodeu 2008-2011. Taun ieu, periodeu kapangurusan Étti RS geus lekasan. Dina acara “Lawung Pangarang Sunda”, baris dipilih deui saha nu engké jadi pupuhu PP-SS.
  3. Gelar buku Sajak Sunda, gawé bareng jeung Penerbit Kiblat Buku Utama.
  4. Dramatisasi Carpon Sunda. Téater Tuneel ti STSI Bandung baris magelarkeun dramatisasi carpon “Lebaran Poé Jumaah” karya Ahmad Bakri.

Acara “Lawung Pangarang Sunda” baris digelar dina: Dinten Saptu ping 13 Séptémber 2008 Tabuh 13.30 d.k. réngsé Di Gedong Kesenian Rumentang Siang Jl. Baranang Siang No. 1 Bandung Saha baé nu micinta kana sastra Sunda tiasa hadir kana ieu acara.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...