Bagikeun ka Lapak Facebook

Arsip MediaKemis, 12 Juli 2012 17:34

Daftar Buku Sunda nu Medal Taun 2003

Ku Dadan Sutisna
  1. Saija*, Multatuli, Kiblat Buku Utama, novel
  2. Nu Tareuneung*, Ki Umbara, Kiblat Buku Utama, kump. cerpen
  3. Si Lamsijan Kaédanan*, Ki Umbara, Kiblat Buku Utama, novel
  4. Jurig Gedong Sétan, Ki Umbara, Kiblat Buku Utama, kump. cerpen
  5. Lagu Hujan Silantang, Étti R.S., Kiblat Buku Utama, kump. sajak
  6. Huru-Hara di Talaga, Rais Purwacarita, Putra Jaya Mandiri, cerita anak
  7. Jurig Paséa jeung Nyi Karsih*, Tini Kartini, Kiblat Buku Utama, kump. cerpen
  8. Pangantén, Deden Abdul Aziz, Kiblat Buku Utama, novel
  9. Mistéri Haur Geulis, Dadan Sutisna, Kiblat Buku Utama, cerita anak
  10. Mapag Perang Bharata, Ahmad Bakri, Kiblat Buku Utama, cerita wayang
  11. Munjung, Moh. Ambri, Kiblat Buku Utama, novel
  12. Nyukcruk Sajarah Pakuan Pajajaran jeung Prabu Siliwangi, Saleh Danasasmita, Kiblat Buku Utama, kump. artikel
  13. Élmu Pulitik, Enas Mabarti, Kiblat Buku Utama, buku teks
  14. Paguneman jeung Firaun, Usép Romli, Kiblat Buku Utama, kump. cerpen
  15. Campaka Mangkak, Pangarang PP-SS, PP-SS, kump. karya sastra Sunda
  16. Sundanese-English Dictionary, R.R. Hardjadibrata Pustaka Jaya, kamus

Keterangan: * = cetak ulang

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...