Bagikeun ka Lapak Facebook

Arsip MediaKemis, 12 Juli 2012 17:34

Daftar Buku Sunda nu Medal Taun 2006

Ku Dadan Sutisna
  1. Nu ngageugeuh Legok Kiara* , Dadan Sutisna, Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  2. Nu Maranggung dina Sajarah Sunda, Edi S. Ekadjati, Yayasan Pusat Studi Sunda, Kump. Esey
  3. Bentang Pasantren*, Usep Romli HM, Kiblat Buku Utama, Roman
  4. Tatarucingan Urang Sunda, Racmat Taufiq Hidayat spk, Kiblat Buku Utama, Kump. Tatarucingan
  5. Dulag Nalaktak, H. Usep Romli HM, Kiblat Buku Utama, Kump. Lulucon
  6. Kéom Sakedap, Syam Ridwan, Kiblat Buku Utama, Kump. Lulucon
  7. Sambel Jaer, Asep Ruhimat, Puspawarna Pustaka Nusantara, Unak-Anik
  8. Néangan Bulan, Chye Retty Isnendes spk, Balai Pengelolaan Taman Budaya Jawa Barat, Kump. Sajak
  9. Si Mamih 2, Edyana Latief, Kiblat Buku Utama, Kartun Sunda
  10. Surat keur Bandung, Acep Zamzam Noor spk, Kiblat Buku Utama, Kump. Sajak
  11. Lagu Liwung Urang Bandung, Apung S Wiratmadja, Kiblat Buku Utama, Kump. Dangding
  12. Mangsi Asih Kalam Tresna, Aam Amilia spk, Kiblat Buku Utama, Kump. Surat Cinta
  13. Surah Yasin, Drs. R. H. Hidayat Suryalaga, Kiblat Buku Utama, Tarjamah jeung Dangding Surah Yasin
  14. Nadoman Nurul Hikmah, Drs. R. H. Hidayat Suryalaga, Yayasan Nurul Hidayah, Nadoman
  15. Nu Sarimbag & Unak-Anik dina Tembang Sunda, Apung S Wiratmadja, Paguyuban Seniman Tembang Sunda/Cianjuran Tatar Sunda, Kump. Artikel
  16. Jatining Sobat*, Samsoedi, Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  17. Rambut Kasih (1-9 jilid), Aan Merdeka Permana, Pribadi, Carita Sajarah
  18. Keroncong ti Kutoarjo*, Aan Merdeka Permana, Pribadi, Kump. Carpon
  19. Album Carpon, Aan Merdeka Permana, Pribadi, Kump. Carpon
  20. Silalatu Gunung Salak (jilid 2)*, Aan Merdeka Permana, Pribadi, Carita Sajarah
  21. Pasukan Siluman Haji Prawatasari, Aan Merdeka Permana, Pribadi, Carita Sajarah
  22. Buron*, Aam Amilia , Pustaka Amaldi, Roman
  23. Kamus Sunda RA. Danadibrata, RA. Danadibrata, Kiblat Buku Utama, Kamus
  24. Oleh-Oleh Pertempuran, Rukmana HS, Kiblat Buku Utama, Kump. Carpon
  25. Nu Tareuneung*, Ki Umbara, Kiblat Buku Utama, Kump. Carpon
  26. Undang-undang Dasar Nagara Republik Indonesia Taun 1945 (Tarjamahan Teu Resmi)     , Drs. H. Karna Yudibrata spk  , Sekretariat Jenderal dan Kepaniteraan Mahkamah Konstitusi Republik Indonesia, Tarjamahan Sunda UUD 1945

Katerangan: * pindo citak

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...