Bagikeun ka Lapak Facebook

Arsip MediaKemis, 12 Juli 2012 17:33

Daftar Buku Sunda nu Medal Taun 2002

Ku Dadan Sutisna
  1. Anak Jadah, Cécép Burdansyah, PT Kiblat Buku Utama, Ant. Carpon
  2. Bébér Layar)*, Ajip Rosidi, PT Kiblat Buku Utama, Ant. Éséy
  3. Dukun Lepus, Ahmad Bakri, PT Kiblat Buku Utama, Ant. Carpon
  4. Laleur Bodas)*, Samsu, PT Kiblat Buku Utama, Roman
  5. Ti Pulpén Tepi ka Pajaratan Cinta, Éditor Kiblat, PT Kiblat Buku Utama, Ant. Carpon Mini
  6. Jodo Pakokolot)*, R. Méméd Sastrahadiprawira, PT Kiblat Buku Utama, Roman
  7. Si Kabayan Jadi Dukun)*, Moh. Ambri, PT Kiblat Buku Utama, Roman
  8. Babalik Pikir)*, Samsoedi, PT Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  9. Budak Teuneung)*, Samsoedi, PT Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  10. Jatining Sobat)*, Samsoedi, PT Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  11. Utara-Utari, Ki Umbara, PT Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  12. Kabandang ku Kuda Lumping)*, Ahmad Bakri, PT Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  13. Kamus Girimukti Tiga Bahasa, Rédaksi Girimukti, PT Kiblat Buku Utama, Kamus
  14. Menak Amir, Ki Umbara, PT Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  15. Palika jeung Jin)*, Moh. Ambri, PT Kiblat Buku Utama, Séri Carita Sarébu Samalem
  16. Buah Koldi)*, Moh. Ambri, PT Kiblat Buku Utama, Séri Carita Sarébu Samalem
  17. Istri Pelit)*, Moh. Ambri, PT Kiblat Buku Utama, Séri Carita Sarébu Samalem
  18. Saépulmuluk)*, Moh. Ambri, PT Kiblat Buku Utama, Séri Carita Sarébu Samalem
  19. Anis Aljanis)*, R. Méméd Sastrahadiprawira, PT Kiblat Buku Utama, Séri Carita Sarébu Samalem
  20. Lutung Leutik, Ki Umbara, PT Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  21. Kembang-Kembang Petingan, Holisoh MÉ, PT Kiblat Buku Utama, Roman
  22. Carita Si Dirun)*, Samsoedi, PT Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  23. Sri Panggung, Carak, PT Kiblat Buku Utama, Bacaan Barudak
  24. Pantun Pangrajah, Usman Supendi, PPSS, Ant. Carpon
  25. Ombak Halimun, Hadi AKS, Pamulang, Ant. Sajak
  26. Koruptor, Oom Somara dé Uci, Kamucen, Ant. Carpon
  27. Anaking Jimat Awaking, Wahyu Wibisana, PT Kiblat Buku Utama, Ant. Prosa Liris
  28. Sajak, Banyol jeung Sajabana, Éditor Percéka, Yayasan Percéka, Ant. Sajak jeung Guguyon.

Katerangan: )* citak ulang

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...