Bagikeun ka Lapak Facebook

Basa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 03:10

SMS Idul Fitri 1426 H

Ku Dhipa Galuh Purba

Bari tafakur neuteup léngkah batur, horéng katetegan na batin urang sorangan. Wilujeng boboran siam Kang Rayi. Lawung pangampura teu weléh muka ti Gusti, Amiin.

2 November 2005, Jam 19:59:49

TEHAS F. BANGBAYANG

 

Tina ati anu wening, neda sihapunten sadaya kalepatan sinareng kaluluputan. Wilujeng Boboran Siam 1426 H. Minal Aidin wal Paidzin.

2 November 2005, Jam 19:04:32

ROSYID E. ABBY

 

Sora bedug meupeus layung, nyingraykeun lalangsé langit, ngucurkeun cai suci nu nyarakclak minuhan umat. Taqobalallohu mina waminkum. Neda sihapunten samudayaning kalepatan.

2 November 2005, Jam 17:10:34

WITRI ERMAWAR

 

Medal tina sugrining kaweningan galih, diwuwuh karumaosan ucap lampah teu merenah, aya pamundut nu saéstu, salira wening galih jmbar manah, kersa ngahapunten.

2 November 2005, Jam 15:01:43

ANNISA MANAF

 

Bilih kantos kasisit kasebit ati, kapancah kaléngkah ucap, kajenggut kababuk catur, sihapunten nu kasuhun. Taqobalallohu mina waminkum.

2 November 2005, Jam 13:04:29

0813221303XX

 

Lembur keur poék. PLN rék naékeun listrik, balukarna urang lembur ngarukut ucing jeung ngaborong jidar. Rajegna di pasawahan. Dicacar mangsana panén. Wilujeng Boboran Siam 1426 H

2 November 2005, Jam 00:46:36

DADAN SUTISNA

 

Cai soca teu kariksa, raheut manah nu teu kahaja, mugi janten pangampura ucap lampah nu teu kajaga tur samudaya kalepatan. Minal aidin wal paidzin.

2 November 2005, Jam 22:14:3

EYANG HAJAH EMPON

 

Kuring kudu dihampura, Lur. Sigana mah kungsi boga kasalahan ka énté. Babakuna mah kuring ngadukung naékna harga BBM.

1 November 2005, Jam 19:05:31

MIFTAHUL MALIK

 

Hayu urang ramékeun lebaran ku naékna harga BBM, tunjangan DPR, Flu Burung, busung lapar, bom bitu, rayat sangsara. Hayu lebaran bari nyieun révolusi!

2 November 2005, Jam 17:21:17

AGUS BEBENG HADYANA

 

Ha ha... Ki Adi téh kayungyun bodorrr... sami-sami hapunten sagala rupi kalepatan, mugia saumna mabrur, wilujeng mapag Syawal disarengan ku kaiatan iman, Amiiin.

1 November 2005, Jam 19:50:23

MIRA ROSANA G. WIRANATA KUSUMAH

 

Abdi ogé neda dihapunten samudaya kalepatan. Wilujeng boboran siam ti sakulawargi Nolisa. Sip lah, abdi ogé nampik harga BBM!

1 November 2005, Jam 19:53:35

NOLISA

 

Minal aidin wal paidzin. Wilujeng boboran siam, mugia dina dinten anu suci ieu, urang dipasihan rahmat sareng hidayah ku Alloh SWT. Hapunten samudaya kalepatan.

2 November 2005, Jam 04:58:02

SUCI ANDARI

 

Met Idul Fitri, maaf lahir batin atas lisan yang tak terjaga, janji yang terabaikan, dan hati yang kerap berprasangka.

2 November 2005, Jam 23:42:00

ERNI

 

Sanaos teu pataréma reuma, tatali batin mah tetep nganteng, insyaAlloh silih lubarkeun kalepatan.

3 November 2005, Jam 12:32

DADANG

 

Hiliwir angin takbir sabada saum akhir, neda sihapunten tina sadaya kalepatan. Uang sétrakeun karungsing ku cihampura nu wening.

3 November 2005, Jam 09:35:54

EVA SRI RAHAYU

 

Palias paturay duriat di tengah jalan satungtung ramo pataréma niir sungkeman. Hapunten Ambu sakulawargi.

3 November 2005, Jam 09:35:54

AMBU

 

Saninten buah saninten, saninten di parapatan, hapunten abdi hapunten, tina samudaya kalepatan. Taqobalallohu mina waminkum siamana siamakum.

3 November 2005, Jam 12:04:40

ATIN SUHARTINI

 

Lamun langit angkeub kaleleban méga hideung nu teu disangka baris kasorang, seungitna katresna urang kalimpudan katugenah na ati, ukur rasa guligah nu kiwari marengan, kaseret diri tina harti. Mugia bangbaluh anu sok biasa munjungan, mugia kalangkang nu sok marengan, nampi malati nu seret ku harti, nyinglarkeun angkeubna lalangit haté.

5 November 2005, Jam 08:42

ATIN SUHARTINI

 

Sahéngna amarah, ngentab népa raga nyangkalak jiwa. Geus tiis ayeuna mah, mangsa mapag Idul Firi dina tungtung Ramadan, anu geuningan ngan sakiceup ninggalkeun, anu boa bakal kasorang deui. Andum pangéstu neda jembar pangampura. Taqobalallohu mina waminkum.

2 November 2005, Jam 11:04:17

GUN-GUN MULYAWAN NAWARI

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...