Bagikeun ka Lapak Facebook

Sastra SundaDrama SundaRebo, 11 Juli 2012 21:14

Séksa (Naskah FDBS Pelajar 2011)

Ku Dhipa Galuh PurbaDhipa Galuh Purba

KARAKTERISTIK TOKOH

SÉKSA                  : Umurna 18 Taun, geulis, mibanda dua kapribadian. Wanci beurang ngaranna hayang disebut Séks, jalingkak, capétang, songong, jeung salawasna nyaritakeun pendidikan séks. Dina wanci peuting, ngaranna jadi Séksa, lungguh timpuh, nyaritana antaré, paroman sedih kingkin, tur siga nu peunggas harepan.

 

AJAG                    : Umurna 18 Taun, teu pati kasép, pinter, sakapeung hare-haré, tapi hormat ka kolot jeung ka saluhureun.

 

SUHADI               : Umurna 40 taun, bapana Ajag, pacabakanna dagang mie ték-ték, miskin, gedé ambek, resep gunta-ganti pamajikan.

 

UJAY                 : Umurna 45-50 taun, tukang dagang mie rebus, ngampung, soméah.

 

IROH                : Umurna 35-40 taun, pamajikan Suhadi/ indung téré Ajag.

 

RANI                 : Umurna 25-30 taun, pamajikan Suhadi/ indung téré Ajag.

 

ÉRWAN : Umurna 40 taun , guru honorér, béréhan, nyaah ka sasama.

 

MALIK   : Umurna 35-40 taun, tatanggana Suhadi, cunihin.

 

IMRON  : Umurna 35-40 taun, nu nalingakeun Séksa, satia ka dunungan.

 

SARIP               : Umurna 40-50 taun, bapana Séksa, hare-haré.  

 

 

 

 

Séting Lokasi

 

PIPIR IMAH NU RADA AGRÉNG (IMAH SÉKSA), NU KACIRI NGAN UKUR JANDÉLANA.

 

HIJI IMAH BILIK NU AMPIR RUBUH (IMAH SUHADI)

 

WARUNG MANG UJAY, RADA ANGGANG GIGIREUN IMAH SUHADI,

 

 

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...