Bagikeun ka Lapak Facebook

Sastra SundaDrama SundaRebo, 11 Juli 2012 21:13

Séksa (Naskah FDBS Pelajar 2011)

Ku Dhipa Galuh Purba

ADEGAN II

 

WANCI JANARI LEUTIK. WARUNG MANG UJAY GEUS TUTUP (KADÉNGÉ SORA KÉRÉK MANG UJAY). AJAG DIUK DINA KORSI ROMBÉNG BARI NEUTEUP KA LEBAH JANDÉLA KAMAR IMAH SÉKSA. KACIRI NGALANGKANG HIJI AWÉWÉ (SÉKSA) NU NYANGIGIR BARI NEUTEUP FIGURA POTO NU DICEPENG KU DUA LEUNGEUNNA. SATERUSNA SÉKSA MALIK KA LEBAH JANDÉLA BARI TANGGAH, SIGA NU MANGPENGKEUN PANEUTEUP KA JAUHNA. AJAG BEUKI ANTENG NEUTEUP KA LEBAH JANDÉLA KAMAR.

 

SUHADI DATANG BARI NANGGUNG DAGANGANNA. TULUY DAGANGANNA DIÉCAGKEUN. SATERUSNA MUKA LACI, NYOKOT DUIT LADANG DAGANG. DIITUNG HEULA, TULUY DIPÉSAKAN. SANGGEUS KITU, SUHADI NGALÉNGKAH MURU KA IMAHNA. SUHADI NGARANDEG HAREUPEUN AJAG, SARTA MILU MERHATIKEUN SÉKSA SAKEDAPAN.

 

SUHADI

(BARI NGADEGUNGKEUN SIRAH AJAG) Dasar budak belegug! Lamun teu capé mah manéh téh disiksa ayeuna kénéh!

 

AJAG UKUR NGARÉRÉT KA SUHADI, SATERUSNA NERUSKEUN DEUI NEUTEUP SÉKSA. SUHADI ASUP KA JERO IMAH.

 

O.S. IROH

Asiiik... mucekil pisan beubeunangan si akang tercinta. Mmmmuaachhh... akang hoyong dipangdamelkeun naon? Badé cikopi? Badé Téh manis? Atanapi...

 

O.S. SUHADI

Hayang héés aing mah... teu kuat tunduh, capé pisan lah...

 

AJAG BEUKI ANTENG NEUTEUP SÉKSA.

 

LAMPU PAREUM.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...