Indéks: Ukur Banyol


Panineungan Méwékna Akil Mochtar

Ku Bah EnyusUkur BanyolCék Bah EnyusJumaah, 24 Januari 2014 23:17

Musim Lebaran, Musim Muitis

Ku Bah EnyusUkur BanyolCék Bah EnyusJumaah, 16 Agustus 2013 04:34

Buburuh Nyatu Diupah Béas

Ku Bah EnyusUkur BanyolCék Bah EnyusSaptu, 10 Novémber 2012 01:57

Ngeunaan Apél

Ku Anggota Grup BBM Baraya SundaNews.ComUkur BanyolHeuheuy DeuhSalasa, 04 Séptémber 2012 03:36

Bulan Madu

Ku Bah EnyusUkur BanyolHeuheuy DeuhSalasa, 28 Agustus 2012 01:09

Nu Jaromlo

Ku Bah Enyus, Bah EnyusUkur BanyolHeuheuy DeuhSalasa, 28 Agustus 2012 01:04

Romantis

Ku Bah EnyusUkur BanyolHeuheuy DeuhSalasa, 28 Agustus 2012 01:01

Ustad Lieur

Ku Bah EnyusUkur BanyolHeuheuy DeuhSenén, 20 Agustus 2012 03:06

Nyiar Pendamping Mudik

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhSenén, 20 Agustus 2012 00:54

Bangkong di Tengah Kejati

Ku Bah EnyusUkur BanyolCék Bah EnyusKemis, 09 Agustus 2012 16:43

Imam Tamu

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhRebo, 25 Juli 2012 18:31

Nimat Puasa ceuk nu Garering

Ku Usep RomliUkur BanyolHeuheuy DeuhSalasa, 24 Juli 2012 04:31

Nyatet Nu Tara Puasa

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhSalasa, 24 Juli 2012 04:11

Cara Ngabasmi Korupsi

Ku Bah EnyusUkur BanyolCék Bah EnyusSalasa, 24 Juli 2012 03:48

Motor Ahéng Mang Étom

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhSenén, 23 Juli 2012 02:09

Sagala Poho

Ku Bah EnyusUkur BanyolCék Bah EnyusAhad, 22 Juli 2012 19:30

Ngontrog

Ku Dadan SutisnaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 19:51

Santri jeung Pulisi

Ku Dadan SutisnaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 18:08

Réa Kahayang

Ku Dadan SutisnaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 18:07

Nyiar Pacabakan

Ku Dadan SutisnaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 18:06

Témbakan Calon Mitoha

Ku Dadan SutisnaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 18:06

9 Seratan Ukur Banyol

Ku Dadan SutisnaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 18:06

Diajar Owah

Ku Dadan SutisnaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 18:03

Pék Baé Sakitu Gé

Ku Dadan SutisnaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 17:46

Saragam Ahérat

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 07:09

Palakiah Eureun Udud

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 06:02

Apel Bulan Puasa

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 05:52

Para Asep

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 04:21

Joni Béca

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 04:21

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...