Indéks: Sastra Sunda • Sajak


Sajak-sajak Lia Taliah

Ku Lia TaliahSastra SundaSajakSaptu, 10 Novémber 2012 01:30

Heulang Ruyuk

Ku Oom Somara de UciSastra SundaSajakSaptu, 20 Oktober 2012 20:51

Majalengka

Ku Oom Somara de UciSastra SundaSajakSalasa, 25 Séptémber 2012 01:04

Takbir

Ku Etti RSSastra SundaSajakSenén, 20 Agustus 2012 02:45

Ema dina Sukma

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakSenén, 20 Agustus 2012 02:42

Sajak Ibnu Hijar Apandi

Ku Ibnu Hijar ApandiSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 17:11

Ngawawaas (Deui) Carita Klasik

Ku Dadan SutisnaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 17:06

Sajak-Sajak Ériyandi Budiman

Ku Eriyandi BudimanSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 16:21

Rangkidut

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 07:13

Kalangsu

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 06:41

Carita Kasucian

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 06:40

Runtah Kuring

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 06:38

Di Mumunggang Harepan

Ku Kania PujasariSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 05:09

Bulantok

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 05:08

Puadé Mingsal

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 05:07

Rénghap Mingsal

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 05:07

Kidung Kabupatén Bandung

Ku Kania PujasariSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:46

Musa jeung Fir’aun

Ku Ibnu Hijar ApandiSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:46

Dunya

Ku Ibnu Hijar ApandiSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:45

Sora ti Masigit

Ku Ibnu Hijar ApandiSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:45

Antara Cibiru jeung Cicaheum

Ku Nandang DaranaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:39

Cimata di Dayeuh Kolot

Ku Ibnu Hijar ApandiSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:38

Surat keur Baraya di Palestina

Ku Kania PujasariSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:37

Tilu Wanoja

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:35

Romansa Bulan Suci

Ku Yunar FestopikSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:17

Peuting di Pangreureuhan

Ku Halimun SukmaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 03:16

Ngaji

Ku Acep Zamzam NoerSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 01:51

Di Basisir Ranca Buaya

Ku Juniarso RidwanSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 01:41

Muru Peuting

Ku Juniarso RidwanSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 01:41

Sajak keur Wanci

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 01:00

Keur Panutan (1)

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 00:47

Keur Panutan (2)

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 00:46

Puisi Keur Unaida

Ku Iwan M. RidwanSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 00:11

Surat keur Urang Cicalengka II

Ku Nita Widiati EfsaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 00:10

Urang Téh Nuju Ngantosan

Ku Ganjar KurniaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 00:10

Ti Ramadhan ka Ramadhan

Ku Usep RomliSastra SundaSajakRebo, 11 Juli 2012 23:55

Layung Surup di Cikandang

Ku Darpan AriawinangunSastra SundaSajakRebo, 11 Juli 2012 23:06

Cinta Indepénden

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakRebo, 11 Juli 2012 22:38

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...