Indéks: Sastra Sunda


Miara Leuweung

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:39

Sakadang Ajudan

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:39

Jauh ka Bedug

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:38

Perda Budaya, Kumaha Boa

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:38

Sakola teu Nyakola

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:38

Melak Saéh di Baksil

Ku Hawe SetiawanSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:38

Pindah Cai Pindah Tampian

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:36

Diajar Ngarang

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:35

Ngalalanyah Carita Pondok

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:35

Nu Goréng Patut teu Alus Milik

Ku Hawe SetiawanSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:34

Ngirimkeun Karangan

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:34

Ngarang Carita Barudak

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:34

Kasugemaan Ngarang

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:33

Ngarang Naskah Drama

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:33

Kelir Dina Karangan

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:33

Éntog teu Mulang

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:29

Potrét Hideung (1)

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:24

Dongeng Sunda dina Radio

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:22

Tajug

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:21

Gering ti Baheula

Ku Hawe SetiawanSastra SundaKemis, 12 Juli 2012 19:21

Rusiah nu Alus Milik

Ku Hawe SetiawanSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:21

Patukang Tonggong

Ku Hawe SetiawanSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:20

Urang Sunda Taya Dikieuna

Ku Hawe SetiawanSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:20

Musuh Dalit

Ku Hawe SetiawanSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:20

Kamus Sunda R.A. Danadibrata

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:19

Nu Nganteng ti Kang Ading

Ku Usep RomliSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:19

Bacaan Populer Basa Sunda

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:18

Nu Kokoro

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:17

Balé Nyungcung

Ku Sjarif AminSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:14

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...