Indéks: Sastra Sunda • Éséy


Getih Gaib Urang Sunda

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:25

Kagémbang ku Tahu Sumedang

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:09

Arca Titim Fatimah

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:08

Tabrakan Kasenian

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:07

Sora Nyari tina Awi

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 05:51

Kakawihan Jeung Kaulinan Barudak

Ku Nana MunajatSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 05:31

Nyaturkeun Wayang catur

Ku Nana MunajatSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 05:19

Nyaturkeun Wayang catur

Ku Nana MunajatSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 05:19

Ciburuy Ilang Danging

Ku Nana MunajatSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 05:02

Pamapag Komara Sunda

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 05:02

Ulah Poho Pantun Sunda

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:58

Peperenian Gedong Kasenian

Ku Nana MunajatSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:43

Nasib Roman Sunda Ngepop

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:41

Lalakon Kamus R. A. Danadibrata

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:38

Drama jeung Nu Katalangsara

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:37

Ti Zigomar ka Si Gombar

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:37

Dongéng Démo Kuli Pabrik

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:34

Ngalangeu Nungguan Sirineu

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:33

Noong Cai dina Botol

Ku Atep KurniaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:33

Basa Sunda = Basa Paélmuan

Ku Nandang DaranaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:31

Seni Karinding Ulah Kingkin

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:30

Panineungan Aténg Japar

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:25

Resep Maca, Hayang Ngarang

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 03:29

Deukeut ka Bedug

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 03:27

Jalan Sunda

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 03:09

Budaya Nu Lain Budaya

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 03:08

Runtah

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 03:08

Ras ka Mama Ajengan

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 02:55

Nyobat jeung Buku

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 02:54

Sarundéng jeung Kaca Sepion

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 02:49

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...